جواد رجبی اول روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه خشكسالی های اخیر و كاهش میزان بارندگی به خصوص در سال گذشته كه باعث كاهش تولید در بخش نیروگاه های برق آبی شده است اظهارداشت: همكاری مردم با سیاست های اصلاح الگوی مصرف به ویژه مدیریت مصرف برق در ساعات اوج بار؛ كمك شایانی به این صنعت برای تامین برق مطمئن و پایداربرای تابستان 97 خواهد كرد .
وی با بیان این نكته كه مدیریت برق شهرستان مه ولات به حدود 24هزار مشترك در سطح شهرستان ارایه خدمت می كند افزود : مشتركین كشاورزی و خانگی بیشترین مصرف در سطح شهرستان را دارند به گونه ای كه حدود 81 درصد از مصرف برق در سطح مشتركین شهرستان به كشاورزی و 13 درصد به مصارف خانگی اختصاص دارد .
وی با بیان اینكه ساعات اوج بار در فصل تابستان از حدود 11 صبح الی 15 و از ساعت 19 الی 23 می باشد افزود : در صورتی كه مشتركین مصارف خود را به ساعات غیر پیك بار منتقل كنند و در ساعات اوج بار از وسایل برقی پر مصرف استفاده نكنند، قطعاً مشكلی در تامین برق نخواهیم داشت .
مدیر برق شهرستان خطاب به مشتركین خانگی در سطح شهرستان گفت : مشتركین می توانند با رعایت چند نكته مهم ضمن كمك به صنعت برق در تامین انرژی لازم، صرفه جویی خوبی در هزینه های برق مصرفی خانوار نیز داشته باشند .
وی استفاده از لامپ های كم مصرف و LED استاندارد، عدم استفاده از وسایل برقی پرمصرف از قبیل ماشین لباسشویی و ظرفشویی ، اتو و جاروبرقی و ..... در ساعات پیك بار (11 الی 15 و 19 الی 23 )، توجه به برچسب انرژی در هنگام خرید لوازم برقی و استفاده از دور كند كولرهای آبی و نصب سایبان را به عنوان مهمترین راهكارهای مدیریت مصرف برق معرفی و تصریح كرد: در خصوص استفاده از كولرهای گازی كه متاسفانه به شكل نامناسبی رواج پیدا كرده، توجه به تنظیم دمای مناسب خنكی (23 تا 25 درجه) ضروری است .
رجبی اول همچنین با اشاره به پروژه های كاهش پیك بار در بخش های كشاورزی همكاری این بخش را بسیار مهم و ضروری دانست و اظهار امیدواری كرد: با توجه به طرح های تشویقی خوبی كه تعریف شده شاهد همكاری مناسبی از سوی كشاورزان باشیم .
وی از صاحبان چاه های كشاورزی شهرستان مه ولات دعوت كرد با انعقاد قرارداد همكاری با مدیریت برق شهرستان در بازه زمانی پیك بار تابستان ، ضمن كمك به صنعت برق از تخفیف ها و پاداش های در نظر گرفته شده بهره مند شوند .
مدیر برق شهرستان مه ولات همچنین همكاری ادارات و نهادهای دولتی و واحدهای تجاری را در مدیریت مصرف برق خواستار شد و با تاكید بر این نكته كه كاركنان صنعت برق شهرستان تمامی تلاش خود را به منظور تامین برق مطمئن و پایدار به كار خواهند گرفت ، اظهار امیدواری كرد: مشاركت همگانی و مسئولیت پذیری تمامی اقشار جامعه در مدیریت صحیح انرژی برق را شاهد باشیم.
فیض آباد، مركز شهرستان 50 هزار نفری مه ولات در 207 كیلومتری مشهد قرار دارد.
9878/1744
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰
تربت حیدریه - ایرنا - مدیر برق شهرستان مه ولات گفت: در صورت همكاری مشتركان و استفاده صحیح از انرژی برق ، تابستان امسال را بدون مشكل سپری خواهیم كرد.