عليرضا حسين زاده عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بارندگي مطلوب در بهار و مبارزه با سن گندم از دلايل افزايش سطح زير كشت گندم در گناباد به شمار مي رود.
وي همچنين توانمندسازي روستاييان را مولفه مهم كاهش مهاجرت از مناطق روستايي ذكر و بيان كرد: ادارات مربوطه بايد با برگزاري دوره هاي آموزشي توانمنديهاي بالقوه روستاييان را متناسب با سطح تحصيلات در هر بخش شناسايي و با پرداخت تسهيلات و به فعليت رساندن آنها در اشتغال پايدار و افزايش ماندگاري سهيم باشند.
او ادامه داد: بايد محصولات خاص كشاورزي داراي جنبه اقتصادي و ارزش افزوده هر روستا شناسايي و به عنوان يك برند براي توسعه و رونق اقتصادي مطرح شوند.
وي گفت: مديريت جهاد كشاورزي گناباد در اين زمينه در كنار آموزش دوره اي روستاييان براي تغيير الگوي كشت از سنتي به صنعتي، برن سازي الگوهاي كشت موفق مناطق روستايي را در دست اقدام دارد و ظرفيتهاي تعدادي از مناطق در اين زمينه شناسايي شد كه از جمله آن مي توان به آموزش دو هزار نفر از فعالان بخش كشاورزي طي پارسال اشاره كرد.
34 هزار بهره بردار بخش كشاورزي گناباد در سطح 20 هزار هكتار كشتزار آبي، 1700 هكتار ديمزار و با 00 هزار راس دام سالانه 87 هزار تن محصولات زراعي، باغي و دامي توليد و روانه بازار مي كنند. آب كشاورزي اين شهرستان از 400 حلقه چاه عميق و نيمه عميق و 346 رشته قنات تامين مي شود.
گناباد در فاصله 287 كيلومتري جنوب مشهد واقع است.
2095/1858
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۰
گناباد- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي گناباد با اشاره به برداشت دو هزار و 600 تن گندم از 800 هكتار مزارع اين شهرستان گفت: اين ميزان برداشت از ابتداي خردادجاري تاكنون 10 درصد نسبت به پارسال بيشتر شده است.