اروميه- ايرنا- رييس جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي با تاكيد بر اينكه تمهيدات لازم براي اجراي موفق طرح ملي توسعه مشاغل خانگي در سطح كشور انديشيده شده است، گفت: جهاد دانشگاهي با بهره گيري از نيروهاي توانمند از فعالان اين بخش حمايت مي كند.

به گزارش ايرنا ولي عاقلي روز پنجشنبه در جلسه استاني طرح ملي توسعه مشاغل خانگي بيان كرد: متقاضيان مشاغل خانگي جهت بهره مندي از اين حمايت ها مي توانند با توجه به رشته هاي اولويت ‌دار در سايت www.inhb.ir ثبت نام كنند.
وي ادامه داد: مجسمه سازي، پوشاك، انيميشن، پرورش گل و گياه، مترجمي زبان‌هاي خارجه، ويراستار، خشك كردن ميوه، بسته بندي ميوه، كسب و كارهاي الكترونيكي، كيف دوزي، چرم دوزي، توليد عسل، گل هاي كريستالي و توليد نرم افزار از جمله رشته هاي اولويت دار در طرح ملي توسعه مشاغل خانگي است.
وي با اشاره به ظرفيت هاي آذربايجان غربي در زمينه مشاغل خانگي نيز گفت: به دليل موقعيت جغرافيايي خاص استان و همسايگي با سه كشور آذربايجان، تركيه و عراق، صاحبان مشاغل خانگي بايد توليدات خود را با استانداردهاي بازارهاي داخلي و بين الملي تطبيق دهند.
رييس جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي با اشاره به رهنمودهاي مقام معظم رهبري براي حمايت از كالاهاي ايراني، بيان كرد: جهاد دانشگاهي با ورود متعهدانه و متخصصانه به اين عرصه علاوه بر گام برداشتن در راستاي منويات رهبري، سعي در حمايت از كالاي ايراني و معرفي توليد ايراني به عنوان برند قابل رقابت در بازارهاي داخلي و خارجي دارد.
وي با اشاره به نقش جهاد دانشگاهي در توسعه مشاغل خانگي، گفت: در اجراي اين طرح بايد از تمام ظرفيت هاي بخش خصوص و دولتي بهره برد.
به گزارش ايرنا نياز كم به منابع مالي و مزاياي فراوان مشاغل خانگي و نقش سازنده آن در اشتغال و توسعه اقتصادي موجب شده است تا به عنوان يكي از سياست‌هاي مثبت براي ايجاد اشتغال مورد توجه قرار گيرد.
توسعه اشتغال از طريق مشاغل خرد و خانگي به عنوان يك ضرورت در توسعه اشتغال و كارآفريني در اكثر كشورهاي دنيا مطرح است و دولت‌ها توجه ويژه‌اي به آن دارند.
3214 /3072