تهران - ایرنا - فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی از جوانان خواست تا از وجود علمای اخلاق استفاده كنند و كتاب های آنان را ره توشه اخلاقی خود قرار دهند.

سردار حسین اشتری روز جمعه در حاشیه تشییع پیكر حجت الاسلام سیدعلی اكبر موسوی حسینی به خبرنگار معارف ایرنا گفت: وفات هر یك از علمای بزرگوار اخلاق همچون آیت الله حسینی به گونه ای است كه می توان گفت جایگزینی برای آن عزیزان نداریم و باید از وجود سایر اساتید اخلاق بهترین استفاده را داشته باشیم.
وی اضافه كرد: البته تمام كسانی كه به دنبال فضایل اخلاقی هستند و به ویژه جوانان می توانند از كتاب های علمای اخلاق استفاده كنند.
فرمانده نیروی انتظامی تاكید كرد: اكنون نیز همه مردم به ویژه جوانان باید از وجود علمای بزرگوار و مراجع تقلید بیشترین استفاده را داشته باشند. البته جوانان الگوهای خوبی در جامعه دارند.
وی افزود: اگر چه جایگزینی برای هر یك از اساتید اخلاقی نداریم ولی اینگونه هم نیست كه دستمان خالی باشد و بسیاری از كسانی كه در دوران هشت سال دفاع مقدس از این مرز و بوم دفاع كردند و امروز نیز مشغول خدمتگزاری هستند، الگوهای خوبی برای تمام جوانان هستند.

** مرحوم حسینی یك زندگی پاك و ساده داشت
غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به فعالیت های فرهنگی و علمی مرحوم حسینی به خبرنگار ایرنا گفت: او از تلویزیون برای همه مردم درس اخلاق می داد و به مشكلات مردم رسیدگی می كرد.
وی افزود: مرحوم حسینی یك زندگی پاك و ساده داشت و همه خوبی هایی را داشت كه یك روحانی باید داشته باشد و مورد احترام و علاقه مردم بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه كرد: مرحوم حسینی در سال های اخیر ترجیح داده بود كه فعالیت مسجدی و مردمی خود را بیشتر كند و ما باید قدردان تمام اساتید اخلاق باشیم. معلمان اخلاق در جامعه وجود دارند كه راه اساتید قبلی را ادامه دهند و مشكل جامعه ما نبودن معلم اخلاق نیست بلكه مشكل كمبود متعلم اخلاق است.

** پیكر مرحوم حسینی در جوار حضرت عبدالعظیم دفن می شود
به گزارش ایرنا پیكر مرحوم حجت الاسلام حسینی صبح امروز با حضور جمع كثیری از مردم، روحانیون و علاقه مندان به این استاد اخلاق از مسجد فائق واقع در خیابان فیاض بخش تا خیابان 17 شهریور تشییع شد و سپس پیكر آن مرحوم برای تدفین در جوار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی به سمت شهرری منتقل شد.
در این مراسم آیت الله محمد امامی كاشانی، حجج اسلام سید مجتبی و سید مسعود خامنه ای و علی اكبر ناطق نوری و همچنین حسین فریدون حضور داشتند.
مراسم یادبود این استاد اخلاق یكشنبه (پس فردا) از ساعت 18 تا 20 در مسجد فائق واقع در خیابان 17 شهریور خیابان فیاض بخش برگزار می شود.
مرحوم حسینی كه مدتی از بیماری رنج می برد، شب گذشته به دلیل وخامت اوضاع جسمی در بیمارستان مهر در سن 79 سالگی درگذشت.

** نگاهی به زندگی نامه مرحوم حسینی
وی متولد ۱۳۱۸ تهران بود و پس از تحصیلات مقدماتی وارد حوزه‌های علمیه تهران و قم شد و پس از گذراندن دروس خارج فقه و اصول از مراجع قم و تهران كسب اجتهاد نمود.
از اساتید وی می توان به آیت الله سیدمحمد حسین طباطبایی صاحب تفسیر المیزان، آیت الله سید محمدحسین حسینی طهرانی آیت الله شهید سیدمحمد حسینی بهشتی، آیت الله عبدالله جوادی آملی، آیت الله جعفر سبحانی و آیت الله خوشوقت اشاره كرد.
حسینی همزمان با قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ به رهبری حضرت امام خمینی(ره) به صف انقلابیون پیوست و در كسوت معلمی با رژیم پهلوی مبارزه كرد.
وی در دوره های چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم تهران انتخاب شد و مدتی نیز مدیر كل آموزش و پرورش استان تهران بود. وی همچنین به عنوان رییس كمیسیون آموزش و پرورش مجلس فعالیت می كرد و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.
مرحوم حسینی تالیفاتی داشت كه كتاب های اخلاق در خانواده و مجموعه پنج جلدی سلام بر خورشید با موضوع زندگی حضرت محمد (ص) از جمله آنهاست و مدتی نیز مسئولیت تألیف كتب دینی سطوح ابتدایی و راهنمایی مدارس را به عهده داشت.
وی در دهه شصت به دلیل اجرای برنامه اخلاق در خانواده از سیمای جمهوری اسلامی ایران به «حسینی اخلاق در خانواده» معروف شد و بسیاری از مردم برنامه های او را كه به مسائل و مشكلات خانواده ها می پرداخت، مشتاقانه دنبال می كردند.
فراهنگ**1003**