تهران - ایرنا - حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم پرهیزگار و معلم اخلاق حجت الاسلام حاج سید علی‌اكبر حسینی موسوی را تسلیت گفتند.

به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم پرهیزگار و معلم اخلاق جناب حجت الاسلام آقای حاج سید علی‌اكبر حسینی موسوی رحمت الله‌علیه را به خاندان گرامی و فرزندان محترم و دیگر بازماندگان و نیز به شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض می كنم.
خدمات ارزنده‌ این روحانی با اخلاص و پر تلاش چه در آموزش های سودمند در رسانه‌ ملی و چه در مجلس شورای اسلامی و چه در محیط مسجد و محراب، معرف چهره نورانی یك عالم خدمتگزار و با ابتكار است.
از خداوند متعال علو درجات آن مرحوم و رحمت و مغفرت الهی برای ایشان و صبر و اجر برای بازماندگانشان مسألت می كنم.
سید علی خامنه ای
2/تیر /1397»

** تسلیت وزیر امور خارجه
وزیر امور خارجه هم در پیام جداگانه ای درگذشت معلم اخلاق حجت الاسلام سید علی اكبر موسوی حسینی را تسلیت گفت.
در بخشی از پیام محمد جواد ظریف آمده است: خبر درگذشت استاد بزرگوارم، عالم وارسته حجت الاسلام و المسلمین سید علی اكبر موسوی حسینی موجب تالم و اندوه فراوان شد.
وی در این پیام درگذشت این عالِم جلیل القدر و معلم اخلاق كه عمر پر بركت خود را به تعلیم فضایل دینی و اخلاقی و آموزش و پرورش و تهذیب نفس تعداد بسیاری از جوانان و نوجوانان در محیط های آموزشی و همچنین دیگر آحاد مردم در گستره وسیع تر جامعه صرف كرد به خانواده، بستگان و شاگردان ایشان تسلیت عرض و برای این استاد فقید رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند بخشنده و مهربان مسألت كرد.

**پیام تسلیت ریس مجلس
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پیام جداگانه درگذشت حجت الاسلام و المسلمین «سیدعلی اكبر حسینی موسوی» را به خاندان، دوستداران و ارادتمندان این استاد اخلاق تسلیت گفت و برای بازماندگان وی صبر واجر از درگاه خداوند متعال مسالت كرد.
در پیام لاریجانی آمده است: «این عالم پرهیزگار و پر تلاش سال ها به عنوان استاد اخلاق و تعلیم و تربیت اسلامی برای خانواده ها فعالیت كرد و در ادوار چهارم و پنجم مجلس شواری اسلامی نیز به عنوان نماینده مردم خدمات فراوانی به نظام و كشور عرضه داشتند.»

*پیام تسلیت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام
آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی جداگانه ضمن عرض تسلیت درگذشت حجت الاسلام والمسلمین موسوی حسینی برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال رحمت و رضوان الهی مسالت كرد.
در پیام رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام آمده است: درگذشت روحانی مردمی و با اخلاق، حجت الاسلام والمسلمین علی اكبر موسوی حسینی كه عمری را در مسیر تبلیغ و گسترش معارف دینی و اخلاقی در جامعه گذراند؛ موجب تاثر شد.

** ولایتی: یاد و خاطره مرحوم موسوی حسینی همواره به نیكی باقی خواهد ماند
علی اكبر ولایتی عضو مجمع تشخیص مصاحت نظام نیز در پیامی درگذشت مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حاج سید علی اكبر موسوی حسینی را تسلیت گفت و افزود:« اینجانب درگذشت این عالم اخلاق مدار را به خانواده، بازماندگان، شاگردان و علاقه مندان تسلیت عرض ده، برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می كنم.»
در پیام ولایتی آمده است:«ارتحال شخصیت برجسته، معلم اخلاق و روحانی ارزشی و مردمی جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج سید علی اكبر موسوی حسینی كه همواره در جهت ارتقاء ارزش های اسلامی، دینی و اخلاقی تلاش می نمود موجب تاثر و تالم گردید؛ یاد و خاطره مرحوم موسوی حسینی كه در تعلیم ، تربیت و پرورش جوانان و ارتقاء سطح اخلاقی و معنوی جامعه و خانواده همت عالی داشت، همواره به نیكی باقی خواهد ماند.»

** پیام تسلیت شورای مركزی حزب موتلفه اسلامی
همچنین اعضای شورای مركزی حزب موتلفه اسلامی در پیام جداگانه درگذشت حجت‌الاسلام «سیدعلی اكبر حسینی» را به خانواده و دوستان آن مرحوم تسلیت گفتند.
در این پیام آمده است :«این استاد نام آشنای اخلاق و مردمی، مسئولیت ‌های سیاسی و اجتماعی مهمی از همراه بودن با امام خمینی(ره) در نهضت 15 خرداد تا حضور در مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مردم تهران داشت و عمر پر بركت خود را صرف ترویج آموزه های دینی و مكارم اخلاقی كرد.»
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حسینی موسوی متولد ۱۳۱۸ تهران بود، وی پس از تحصیلات مقدماتی وارد حوزه‌های علمیه تهران و قم شد و با گذراندن دروس خارج فقه و اصول از مراجع قم و تهران كسب اجتهاد كرد.
از اساتید وی می توان به آیت الله سیدمحمد حسین طباطبایی صاحب تفسیر المیزان، آیت الله سید محمدحسین حسینی طهرانی آیت الله شهید سیدمحمد حسینی بهشتی، آیت الله عبدالله جوادی آملی، آیت الله جعفر سبحانی و آیت الله خوشوقت اشاره كرد.
حسینی همزمان با قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ به رهبری حضرت امام خمینی(ره) به صف انقلابیون پیوست و در كسوت معلمی با رژیم پهلوی مبارزه كرد.
وی در دوره های چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم تهران انتخاب شد و مدتی نیز مدیر كل آموزش و پرورش استان تهران بود. وی همچنین به عنوان رییس كمیسیون آموزش و پرورش مجلس فعالیت می كرد و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.
مرحوم حسینی تالیفاتی داشت كه كتاب های اخلاق در خانواده و مجموعه پنج جلدی سلام بر خورشید با موضوع زندگی حضرت محمد (ص) از جمله آنهاست و مدتی نیز مسئولیت تألیف كتب دینی سطوح ابتدایی و راهنمایی مدارس را به عهده داشت.
وی در دهه 60 به دلیل اجرای برنامه اخلاق در خانواده از سیمای جمهوری اسلامی ایران به «حسینی اخلاق در خانواده» معروف شد و بسیاری از مردم برنامه های او را كه به مسائل و مشكلات خانواده ها می پرداخت، مشتاقانه دنبال می كردند.
سیام**9314**1336