تهران- ایرنا- مدیركل پیشگیری های مردمی و مشاركت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: سامانه جامع اطلاعات مردمی (سجام) بزرگترین تشكل اجتماعی قوه قضاییه است كه مردم به صورت داوطلبانه از طریق آن، تخلفات را افشا و از وقوع جرم پیشگیری می كنند.

به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، سیدعلی اصغر رفاهی روز شنبه در نشست خبری افزود: تاكنون 30 هزار نفر در این سامانه عضو شده اند كه 26 هزار نفر مرد و 4 هزار نفر زن هستند؛ این افراد به عنوان دیده بان جرایم با هدف پیشگیری از وقوع جرایم فعالیت خود را انجام می دهند.
مدیركل پیشگیری های مردمی و مشاركت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: سامانه جامع اطلاعات مردمی با هدف افزایش نظارت های مردمی شكل گرفته است.
رهایی اظهار داشت: اگر می خواهیم با آسیب های اجتماعی مبارزه كنیم، باید مسئولیت اجتماعی مردم را بالا ببریم، به دنبال تحقق و عملی كردن بحث امر به معروف و نهی از منكر باشیم و به سمت نظارت مردمی حركت كنیم.
وی با تاكید بر نظارت و اینكه نظارت با دو شیوه متمركز (از طریق نهادهای حاكمیتی) و ظرفیت های مردمی انجام می شود، گفت: در سامانه سجام بزرگترین تشكل اجتماعی كشور در قوه قضاییه تشكیل می شود و دسترسی مردم به دستگاه قضایی و فرهنگ سازی در حوزه پیشگیری ها افزایش می یابد.
ساوری ادامه داد: افشاگری جرایم و تخلفات دستگاه ها در بدو پیدایش درون این شبكه محقق و ظرفیت مردمی موجود میان مردم تجمیع و ساماندهی می شود.
اجتمام*٧٣٢٩*1834