تهران – ایرنا – معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای اجرای كمربندی 32 كیلومتری پاكدشت به 400 میلیارد تومان اعتبار نیاز است كه در جلسه مشترك با مسئولان استان تهران و این شهرستان چگونگی اختصاص آن مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش ایرنا ، محمد باقر نوبخت روز شنبه در جریان بازدید از این پروژه در جمع خبرنگاران افزود: كمربندی پاكدشت یكی از پروژه های مهم برای رفع مشكلات ترافیكی محور تهران – سمنان است كه اجرای آن می تواند گره كور ترافیكی منطقه را برطرف كند.
وی اظهارداشت: عبور جاده ترانزیتی امام رضا(ع) از داخل شهرها باعث افزایش میزان ترافیك شده، مشكلاتی را برای مردم و مسافران به همراه دارد و تنها راه رفع آن، احداث كمربندی در منطقه پاكدشت است.
سخنگوی دولت بیان كرد: اعتبار محدودی در بودجه سال 97 به اجرای این پروژه اختصاص یافته كه طی دو ماه ابتدای امسال 90 درصد آن تخصیص داده شده است.
وی تأكید كرد: برای اختصاص چنین بودجه قابل توجهی به برنامه زمان بندی نیاز است تا این طرح مهم با صورت عقلائی اجرا و تكمیل شود.
نماینده مردم پاكدشت در مجلس شورای اسلامی نیز در حاشیه این بازدید به خبرنگار ایرنا گفت: پاكدشت به دلیل واقع شدن در مسیر ترانزیتی شرق كشور، هر روز شاهد تردد هزاران خودرو سبك و سنگینی است كه باعث بروز ترافیك سنگین در این منطقه می شود.
محمد قمی افزود: پاكدشت از معدود شهرهای كشور است كه كمربندی ندارد؛ شهرستانی كه در مسیر جاده ترانزیتی قرار دارد باید از جاده ای كنارگذر برخوردار شود تا مردم آن برای زندگی روزمره خود با مشكل مواجه نشوند.
وی افزود: جاده ترانزیتی شرق كشور كه از مركز پاكدشت عبور می كند جوابگوی حجم بسیار زیاد خودروهای عبوری به استان سمنان ، شاهرود ، مشهد و شهرك های صنعتی اطراف پاكدشت نیست و انتظار می رود كه پس از حدود 9 سال اجرای پروژه كمربندی پاكدشت با سرعت بیشتری همراه شود.
قمی گفت: عملیات اجرایی كنارگذر 32 كیلومتری پاكدشت از سال 88 شروع شده و تكمیل آن تاكنون با وقفه های زیادی همراه بوده است.
عضو كمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: از بهمن سال 94 اجرای این پروژه به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به كارفرمایی اداره كل راه و شهرسازی استان سپرده شد كه در زمان حاضر نزدیك 6/8 كیلومتر از مسیر توسط پیمانكاری این قرارگاه زیرسازی شده و با تامین و تخصیص اعتبار لازم، سرعت اجرای عملیات در باقیمانده مسیر نیز افزایش می یابد.
وی بیان كرد: با اجرای این پروژه ترافیك شهری پاكدشت، شریف آباد و خاتون آباد برای خودروهای عبوری استان سمنان، گرمسار دور زده و از آلودگی زیست محیطی به دلیل كاهش زمان سفر كاسته می شود.
قمی اظهارداشت: با احداث كنارگذر پاكدشت هزاران خودرو عبوری به شهرك های صنعتی عباس آباد، علی آباد و پایتخت كه اقدام به حمل كالا یا پرسنل، كارمندان و كارگران می كنند دیگر لازم نیست از میان شهر عبور كنند و این امر علاوه بر كاهش میزان ترافیك از بروز تصادفات متعدد جاده ای نیز می كاهد.
پاكدشت در 20 كیلومتری جنوب شرق تهران و در مسیر محور امام رضا(ع) و در همسایگی استان سمنان قرار دارد.
عبور جاده ترانزیتی شرق كشور و وجود بیش از یك هزار واحد تولیدی و 3 شهرك صنعتی در پاكدشت باعث عبور روزانه هزاران خودرو از آن شده كه این امر ترافیك شدیدی را در ساعات مختلف شبانه روز در این بخش از استان تهران ایجاد می كند.
تهرام/7254//1348/ 1008