به گزارش روز دوشنبه روابط عمومي شركت برق منطقه اي يزد، محمدحسن صباغزادگان در بيست و هفتمين جلسه عمومي كارگروه بهينهسازي طراحي خطوط و بررسي حريمها اين مطلب را عنوان كرد.
وي اظهار كرد: يزد با هرمزگان، كرمان، خراسان، اصفهان و فارس از طريق شبكههاي 400 و 230 كيلوولت ارتباط الكتريكي دارد.
وي به رتبه دوم يزد در بخش معدن، رتبه سوم در بخش توليد فولاد و رتبههاي برتر ديگر در بخش صنعت اشاره كرد و افزود: ٧٢ درصد انرژي الكتريكي استان در بخش صنعت مصرف مي شود.
وي بيان كرد: 12 درصد برق استان در بخش خانگي، 9درصد در بخش كشاورزي، سه درصد عمومي و بقيه در ساير موارد مصرف مي شود كه نشان دهنده تركيب مصرف خوب در استان است.
مديرعامل شركت برق منطقهاي يزد، مصرف بالاي انرژي الكتريكي در بخش صنعت را هم به عنوان فرصت و هم تهديد عنوان كرد و گفت: تامين برق صنايع با توجه به تاثير منفي كوچكترين نوسان به ظرافت و دقت بيشتري نياز دارد.
همچنين معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي شركت توانير گفت: در شرايطي كه با محدوديت منابع مواجه هستيم و با فرض شرايط تحريمي خاص، اقداماتي با رويكرد بهينه سازي از اولويتهاي بالاتري برخوردارند.
مجيد فرمد، افزود: تلاشهايي كه اعضاي كارگروه و كارگروههاي تخصصي انجام ميدهند باعث استفاده بهتر از پستها، خطوط، نيروگاهها و… خواهد شد و اين امر سبب ميشود كه از سرمايه هاي در اختيار صنعت برق به نحو بهتري استفاده كنيم.
وي با اشاره به تنوع بالاي اقليمي در ايران تصريح كرد: در كشور مناطقي مانند يزد با اقليم گرم و خشك و مرطوب نيز مثل گيلان وجود دارد، بايد تلاش شود در همه مناطق شبكههاي مطمئن احداث و بهره برداري شود.
معاون توانير با تاكيد بر لزوم خودكفايي بالا در زمينه تجهيزات انتقال برق يادآور شد: علاوه بر بهينه سازي معمولي كه در ساخت زيرساختها در نظر گرفته ميشود بايد با ابتكار و خلاقيت ها در بحث بهينه سازي و بهينه يابي نيز توجه شود.
همچنين مديرعامل شركت برق منطقهاي گيلان و رئيس كارگروه بهينه سازي خطوط و بررسي حريمها اظهار كرد: در شرايط كنوني در راستاي بهينه سازي و شرايط ويژه كشور (تحريم ها) هر حركت و ايدهاي ميتواند، مفيد و مثمر ثمر باشد.
عظيم بلبل آبادي با ارايه گزارشي از عملكرد فعاليت هاي اين كار گروه افزود: ٩ پروژه فعال براي شركتهاي برق منطقهاي عضو اين كارگروه تعريفشد كه ٢ مورد با پيشرفت ١٠٠ درصد و بقيه با وجود حجم بالا كار، پيشرفت خوبي دارند.
معاون طرح و توسعه شركت برق منطقهاي يزد نيز با تشريح وضعيت شبكه و تجهيزات گفت: اين استان با توجه به گستردگي شبكه با چالشهايي از جمله آلودگي هاي بياباني و صنعتي، توفان هاي شن شديد و خوردگي بتن فونداسيونها مواجه است.
عليرضا رفيعي با اشاره به وضعيت مطلوب پايداري شبكه برق استان افزود: باوجود توفان شديد و ناپايداري جوي در فروردين و ارديبهشت سال 97 در يزد، پايداري شبكه برق حفظ شد و خاموشي در استان رخ نداد.
وي خاطرنشان كرد: پيكبار مصرف انرژي الكتريكي سال 96در استان 1408 مگاوات بود كه با توجه به ورود صنايع جديد به مدار، پيشبيني ميشود در تابستان 97 با رشد بيش از 14 درصد به 1632 مگاوات برسد.
در اين جلسه گزارشي از روند اجراي پروژههاي در دست اقدام و پيشرفت پروژهها توسط نمايندگان شركتهاي برق منطقهاي عضو كارگروه ارايه شد.
1968/ 2047/
تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۷
يزد - ايرنا - مديرعامل شركت برق منطقهاي يزد گفت: حدود هشت درصد از مشتركان صنعتي بيش از هفت مگاوات انرژي الكتريكي كشور يعني 26 مشترك صنعتي فعال در اين استان مستقر هستند.