اراك - ايرنا - استاندار مركزي گفت: رسانه ها در كند شدن شتاب معضل اعتياد نقش موثري دارند و بايد در اين راستا پرچمدار باشند.

به گزارش ايرنا، سيد علي آقازاده روز دوشنبه در نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي در اراك افزود: ادعاي ريشه كني اعتياد در دنيا و جامعه كذب است و به هيچ عنوان نمي توان آن را مهار كرد اما با كار كارشناسي و اجراي برنامه هاي هدفمند مي توان روند آن را كاهش و كنترل كرد.
وي بيان كرد: با وجود تلاش هاي گسترده در امر مبارزه با مواد مخدر در بخش هاي پيشگيري، مقابله و درمان، آمار گرايش افراد به مواد مخدر و جرايم مربوط به آن در كشور و استان مركزي در حال افزايش است.
استاندار مركزي ادامه داد: اين مهم به معناي بي اثر بودن نشست ها و برنامه هاي مختلف نيست، بلكه عمق اين معضل بالا است و شرايط جغرافيايي ايران و سود سرشار قاچاق مواد مخدر اين معضل را براي ايران دوچندان كرده است.
آقازاده اظهار داشت: موفقيت در امر مبارزه با مواد مخدر بدون همكاري مردم، خانواده ها و دستگاه هاي خودجوش ميسر نخواهد شد.
وي عنوان كرد: جمهوري اسلامي ايران در طول سال هاي اخير در راه مبارزه با موادمخدر بيش از سه هزار شهيد و بيش از اين تعداد، مجروح و جانباز تقديم كرده است.
استاندار مركزي افزود: معضل اعتياد در جامعه به مسائل مختلف از جمله اقتصادي، فرهنگي، گستردگي افسردگي و نبود نشاط اجتماعي مربوط است.
آقازاده بيان كرد: سالانه 500 تا 600 هزار نفر به زندان هاي كشور وارد و خارج مي شوند كه جرم درصد بالايي از اين افراد مربوط به مواد مخدر است.
وي در بخش ديگري از سخنانش گفت: تامين مكاني براي غربالگري معتادان متجاهر از وظايف شهرداري است و از قول مساعد شهرداري اراك براي تامين اين مكان بيش از سه سال مي گذرد.
استاندار مركزي افزود: تامين اين مكان توسط شهرداري اراك مصوبه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر اين ايتان را داراست و شهرداري مكلف است تا نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ديگر مكاني را به صورت موقت يا دايم به اين شورا اعلام كند.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مركزي نيز در اين نشست گفت: بيش از 152 ويژه برنامه در هفته مبارزه با مواد مخدر در اين استان پيش بيني شده است.
نبي الله شاه محمدي حيدري افزود: ستاد مبارزه با موادمخدر كشور شيوه نامه اي در خصوص اجراي برنامه هاي اين هفته اعلام كرده كه اين شيوه نامه براي برش شهرستاني به فرمانداران اين استان ابلاغ شده است.
وي بيان كرد: ايجاد 2 مركز جديد ترك اعتياد ويژه زنان در استان مركزي با جديدت در دستور كار قرار دارد.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مركزي افزود: ايجاد 2 مركز جديد ترك اعتياد ويژه زنان در استان مركزي با جديدت در دستور كار قرار دارد.
معاون خدمات شهري شهرداري اراك هم در اين نشست گفت: پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي از جمله كاهش اعتياد يكي از برنامه هاي مهم شهرداري اراك است.
سعيد بياتيان افزود: برگزاري مستمر همايش هاي پياده روي خانوادگي، آشنايي با خطرات ناشي از مصرف سوء مصرف مواد مخدر و نصب بنرهاي آموزشي و تصاوير شهداي مبارزه با موادمخدر، توسط اين نهاد با جديت دنبال مي شود.
وي بيان كرد: بحث تامين محلي براي غربالگري معتادان متجاهر نيز در دستور كار جدي شهرداري اراك قرار دارد و تاكنون مكان هاي مختلفي با حضور رئيس پليس مواد مخدر فرماندهي انتظامي استان مركزي بازديد شده و به دليل شرايط ويژه مكاني آن هنوز اين مهم محقق نشده است.
معاون خدمات شهري شهرداري اراك اظهار داشت: مقرر شده اين مكان تا سه ماه آينده تامين شود
استان مركزي با دارا بودن 12 شهرستان داراي بيش از يك ميليون و 400 هزار نفر جمعيت است.
از اول تا هشتم تيرماه به عنوان هفته مبارزه با موادمخدر نامگذاري شده است.
3005/