به گزارش ايرنا ، شهرهاي پول و كجور زيرپوشش شركت آب و فاضلاب شهري قرار گرفتند و ادارات منابع طبيعي ، آبخيزداري ، آب و فاضلاب شهري در شهر پول براي تسهيل در ارائه خدمات دهي به مردم استقرار يافت و تامين آب كشاورزي براي هزاران هكتار از اراضي كشاورزي از ديگر اقداماتي است كه در سالهاي اخير براي توسعه اين دومنطقه انجام شده است.
**صرف بيش از 10 ميليارد تومان براي اجراي طرح هاي كشاورزي
مديرجهاد كشاورزي نوشهر گفت : طي سه سال گذشته بيش از 10 ميليارد تومان براي اجراي طرح هاي كشاورزي در بخش كجور از توابع اين شهرستان هزينه شده است.
حسن پورمقدم در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : بخش عمده اي از اين اعتبار براي اجراي طرح هايي مانند سد و ذخيره آب بندان در مناطقي از اين بخش بويژه كجور و تامين آب براي آبياري حدود 350 هكتار از اراضي اين منطقه ، طرح يكپارچه سازي و احداث باغ اراضي شيبدار به مساحتي بيش از 100 هكتار در روستاهايي از جمله كينج و سريوده ، ساخت جاده هاي بين مزارع به طول حدود پنج كيلومتر هزينه شده است.
وي اظهارداشت : نكته ديگر آنكه درسال جاري نيز حدود يك ميليارد و 736 ميليون تومان از منابع صندوق توسعه ملي تسهيلات به دامداران ، مرغداران و توليد كنندگان گل و گياه پرداخت شده است .
** اختصاص بيش از 170 ميليارد ريال براي گازرساني در بخش كجور
مدير روابط عمومي شركت گاز مازندران نيز گفت : عمليات گاز رساني در بخش كجور نوشهر دراين دولت و از سال 1394 آغاز شده است و تاكنون در اجراي اين طرح بيش از 17 ميليارد تومان اعتبار هزينه شده است.
حسين عرب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : هم اكنون تمامي شهروندان مركز بخش كجور شهر پول از نعمت گاز بهره مند هستند و در شهر كجور نيز روند اجراي اين طرح ادامه دارد.
وي اظهارداشت : اين دولت تلاش دارد تا پايان دوره خدمتي اش تمامي روستاها بخش كجور را از نعمت گاز بهره مند كند.
**اختصاص بيش از 10 ميليارد ريال براي آبرساني به حوزه شهري بخش كجور
مديرشركت آب و فاضلاي شهري شهرستان نوشهر نيز گفت : با صرف بيش از يك ميليارد تومان طرح هايي مانند احداث خط انتقال در شهر كجور به طول حدود 2 هزارو 400 متر ، حفر چاه با ظرفيت آبدهي 20 ليتر در ثانيه و نيز انتقال آب ديوچشمه به شهر پول انجام شد.
سيدشكرالله موسوي افزود : نكته ديگر آنكه حدود پنج كيلومتر از شبكه هاي آبرساني اين منطقه نيز اصلاح و نوسازي شده است و همچنين براي ارائه خدمات دهي بهتر به شهروندان شهرهاي پول و كجور ضمن آنكه دفتر نمايندگي آب و فاضلاب شهري در اين منطقه ايجاد شده است.
**همگرايي ميان شوراهاي اسلامي ، دهياران با بخشدار
رئيس شوراي اسلامي بخش كجور نوشهر هم گفت : يكي از مهم ترين مزيت هاي اين دولت در حوزه مديريتي مسئولاني را روي كار آورد كه هم اكنون همگرايي خوبي با اعضاي شوراهاي اسلامي و دهياران دارند و بخش عمده اي از مشكلات و موانع روستائيان و شهروندان در اين بخش با هم انديشي حل مي شود.
شهرام صادقي افزود : نكته ديگر آنكه در اين دولت به تعبيري بايد مدعي شد كه به جاي ماهي خوردن ، ماهي گيري ياد داد و نتايج آن را اهالي بخش كجور در آينده لمس و احساس خواهند كرد.
رئيس شوراي بخش كجور گفت كه البته مشكلاتي هم روستائيان و شهروندان اين منطقه در حوزه ايمن نبودن راههاي روستايي بويژه مسير اصلي دوآب به كجور دارند و نكته ديگر آنكه در حوزه امنيت نيز با توجه به گردشگرپذيري اين منطقه بايد مورد توجه بيشتري قرار گيرد.
**ارتقاي روستاي كجور به شهر
بخشدارسابق بخش كجور نوشهر نيز گفت : يكي از مهم ترين اقداماتي كه در دولت تدبير واميد در اين بخش رخ داده آن اينكه منطقه كجور از سال 1393 به شهر ارتقا پيدا كرده و طبيعتا چنين اقداماتي تحولات فراواني را نيز در اين شهر به همراه داشت.
سيدنادر موسوي زاده كه از سال 1390 تا سال 1393 بخشدار كجور بوده است ، در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : نبايد خدمات دولت ها را ناديده گرفت ولي انصافا اين دولت نيز با توجه به محدوديت هاي مالي و تحريم هاي ظالمانه دراين بخش براي توسعه اين منطقه به درستي كار كرده است.
وي اظهارداشت : البته از اين كه شايد عده اي از روستائيان وشهروندان از اقامت نداشتن برخي از مسئولان به طور تمام وقت در اين بخش گلايه و يا انتقادي داشته باشند ، به نظرم اين خواسته آن ها بحق بوده چرا كه هرگاه هر مقام مسئولي به طور شبانه روزي در اين منطقه ماندگار شود طبيعتا بيشتر مشكلات مردم اين بخش را لمس و درك خواهد كرد.
فرماندارنوشهر نيز با اشاره به نقد غيرمنصفانه خدمات دولت درتوسعه زيرساخت ها بويژه در منطقه كجور از سوي برخي از فعالان رسانه اي در اين شهرستان گفت كه دولت درحد توان براي توسعه اين بخش ييلاقي و كوهستاني گام هاي اساسي برداشته است.
اخيرا در برخي از فضاهاي مجازي اطلاعاتي با محتواي آنكه بخش كجور مورد غفلت قرار گرفته و ردپايي از اقدامات دولت تدبير و اميد براي توسعه زيرساخت ها وحل مشكلات روستائيان و شهروندان اين منطقه تاريخي و كوهستاني ديده نمي شود، منتشر شده است.
عبدالصمد صفرنژاد در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : هرچند هيچ مقام مسئولي چنين ادعايي ندارد كه دربخش كجور مشكلي وجود ندارد و ساكنان اين منطقه از همه امكانات رفاهي برخوردارند ولي از اينكه با سياه نمايي و كم اهميت جلوه دادن خدمات دولت عده اي سعي نمايند ياس و نااميدي در جامعه تزريق كنند ، چنين رويه اي نيز به دور از انصاف است.
وي اظهارداشت : اين دولت با همه محدوديت هاي مالي و تحريم هاي ظالمانه تاحدودي توانست اعتبارات قابل توجهي از محل كميته برنامه ريزي و سرمايه اي استان ، وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعي و صندوق توسعه ملي براي اجراي طرح هاي عمراني و اشتغالزايي در بخش كجور اختصاص دهد.
فرماندارنوشهر گفت : مساله بعدي آن اينكه اين دولت بسياري از مشكلات و موانع پيش پاي روند اجرايي طرح هايي كه فقط در حد كلنگ زني در بخش كجورمطرح شده بود موفق شد با رايزني و پي گيري هاي فراوان با مسئولان استاني بويژه استاندار و نيز مسئولان كشوري حل كند.
صفرنژاد افزود : به عنوان نمونه راه دسترسي مستقيم نوشهر به كجور كه جزو مصوبات سفرهاي استاني دوره گذشته بوده و متاسفانه به علت محدوديت زيست محيطي عمليات اجرايي آن آنجام نشد اين موضوع در دستور كار دولت قرار گرفت و خوشبختانه براي عملياتي كردن آن يك همگرايي خوبي ميان استاندار مازندران و رئيس سازمان محيط زيست كشور ايجاد شده است.
وي ادامه داد : عمليات اجرايي اين طرح طبق اسناد موجود از سال 1388 با پيش بيني اعتباري حدود 30 ميليارد ريال به طول حدود 33 كيلومتر آغاز شد و قرار بود اجراي آن از جاده معدن منطقه ماشلك نوشهر آغاز و پس از گذر از ميان جنگل هاي كجور به روستاهاي 'ويسر' و 'دلسم ' منتهي گردد اما اين طرح در مسير اجرا با محدوديت هاي زيست محيطي مواجه شد.
فرماندارنوشهر ، رفع محدوديت هاي زيست محيطي در فرآيند اجراي طرح يكپارچه سازي اراضي كشاورزي به گستره حدود 200 هكتار ، جلوگيري از دخل و تصرف به اراضي ملي و تغييركاربري زمين هاي كشاورزي ، گازرساني ، انجام روكش آسفالت برخي از راههاي اصلي را ازديگر اقداماتي معرفي كرد كه در اين بخش انجام گرفته است.
صفرنژاد از رسانه ها به عنوان پل ارتباطي ميان مردم و مسئولان توصيف كرد و گفت كه نقدهاي سازنده از عملكرد مسئولان دستگاه هاي اجرايي مي تواند به بهبود فرآيند خدمات رساني منجر گردد ولي انتقادهايي كه با تخريب همراه باشد باعث بي اعتمادي مردم به مسئولان در جامعه مي شود.
بخش كجور نوشهر با برخورداري از 62 روستا و 2 شهر ، دستكم 12 هزار نفر جمعيت ثابت و 25 هزار نفر جمعيت متغير دارد و اين منطقه ييلاقي و كوهستاني درفاصله حدود 75 كيلومتري جنوب شرقي نوشهر قرارگرفته است.
7078 /1602/1899
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۶
نوشهر- ايرنا - اجراي طرح هاي گازرساني ، آسفالت راه هاي روستايي ، آب رساني،جلوگيري از تصرف اراضي ملي و ارائه تسهيلات ارزان قيمت به جويندگان كار از مهم ترين دستاوردهاي دولت تدبير و اميد درسالهاي اخير در بخش كجور نوشهر اعلام شد.