اسكندر عبدي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در سال زراعي جاري 69 هزار و 200هكتار از اراضي اين شهرستان به كشت گندم اختصاص يافته كه از اين مقدار 61 هزار و 100 هكتار به صورت ديم و مابقي به صورت آبي كشت شده است.
وي با بيان اينكه سطح زير كشت گندم در بوكان 15درصد افزايش يافته است، افزود: ظرفيت هاي خوب آب و خاك در اين شهرستان باعث شده است تا بوكان هر ساله و به صورت متوالي مقام نخست توليد گندم در سطح آذربايجان غربي را به خود اختصاص دهد.
عبدي ادامه داد: امسال براي ثبت اطلاعات كشاورزان و بهره برداران بخش كشاورزي و محصولات آنان سامانه نظام نوين در بوكان راه اندازي شده و اين امر باعث مي شود كه اطلاعات كلي كشاورزان به سهولت در دسترس قرار بگيرد.
مدير جهاد كشاورزي بوكان بيان كرد: در سال گذشته 58 هزار هكتار از اراضي اين شهرستان به كشت گندم اختصاص يافته بود كه از اين مقدار 90 هزار تن گندم برداشت شد.
وي با بيان اينكه ميزان برداشت گندم در اين شهرستان نسبت به سال زراعي سال گذشته بيش از 60 درصد افزايش پيدا مي كند، گفت: امسال 120هزار تن گندم مازاد بر نياز كشاورزان در مراكز خريد از زارعان خريداري مي شود.
به گزارش ايرنا با وجود پتانسيل هاي بسيار مناسب براي كشت گندم در بوكان موجب شده اين منطقه به انبار غله آذربايجان غربي شهرت پيدا كند اما همچنان كشاورزان اين شهرستان با مشكل ذخيره گندم مواجه هستند.
هم اكنون در اين شهرستان تنها امكان ذخيره سازي 30 هزار تن گندم وجود دارد و بر همين اساس تسريع در ساخت سيلوي 70 هزار تني اين شهرستان يك نياز اساسي است.
بوكان داراي 110هزار هكتار اراضي كشاورزي است كه از اين ميزان 25 هزار هكتار آبي و 85 هزار هكتار نيز به صورت ديم كشت مي شود.
اين شهرستان در جنوب آذربايجان غربي واقع شده است و يكي از قطب هاي مهم كشاورزي آذربايجان غربي به شمار مي رود.
7510/3072
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰
مهاباد- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي بوكان گفت: با توجه به بارش هاي خوب بهاري و افزايش سطح زير كشت گندم در اين شهرستان پيش بيني مي شود كه 150 هزار تن گندم از مزارع اين شهرستان برداشت شود.