اسماعيل اله دادي روز چهارشنبه به مناسبت سالروز صدور تاريخي مبارزه با قاچاق كالا و ارز از سوي مقام معظم رهبري در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: اين پرونده ها به ارزش 40 ميليارد ريال است كه نسبت به سال مدت مشابه سال قبل افزايش 4 برابري داشته است.
وي گفت: در مدت مشابه سال گذشته 41 پرونده قاچاق كالا به ارزش 10 ميليارد ريال در گمرك استان تشكيل شد.
وي تعداد كل پرونده هاي قاچاق كالا در گمرك استان در سال گذشته را 271 پرونده به ارزش 86ميليارد ريال عنوان كرد وگفت: مواد خوراكي و آشاميدني ، لوازم آرايشي و بهداشتي، پوشاك، لوازم خانگي و بلور و شيشه بيشترين فراواني پرونده هاي كالاي قاچاق در گمرك استان بوده است.
اله دادي افزود: استان چهارمحال وبختياري يك استان بارانداز براي كالاهاي قاچاق نيست و بيشتر به خاطر محورهاي ترانزيت استان كه محور اتصال جنوب به شمال و مركز كشور است، بيشترين كالاي قاچاق در محورهاي مواصلاتي جنوب به مركز كشور در محور شهرستان لردگان و بروجن كشف شده است.
به گزارش ايرنا، محورهاي مواصلاتي استان چهارمحال وبختياري به دليل ارتباط بين استانهاي مركزي و جنوب كشور يكي از محورهاي ترانزيت كشور است.
سه هزار و 732 كيلومتر راه شامل 215 كيلومتر بزرگراه، يكهزار و 136 كيلومتر راه اصلي و فرعي و 2 هزار و 381 كيلومتر راه روستايي در چهارمحال و بختياري وجود دارد.
7360/2097
تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۱
شهركرد- ايرنا- مديرگمرك چهارمحال وبختياري گفت: از ابتداي امسال تاكنون 66 پرونده قاچاق كالا در گمرك استان تشكيل و رسيدگي شد.