قزوين-ايرنا-رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي قزوين گفت: هنرمندان استان بايد به توليد آثار هنري مناسب با سليقه مخاطبان اهتمام داشته باشند تا پيوند اقتصاد و هنر به معناي واقعي محقق شود.

به گزارش ايرنا،ابوالفضل ياري روز پنجشنبه در نشست هماهنگي برگزاري نمايشگاه بين المللي فروش آثار هنرمندان قزوين افزود: سياست استان در حوزه اقتصاد مقاومتي ايجاد ارتباط بين اقتصاد و هنر به مفهوم واقعي است چرا كه اگر هنر و رويدادهاي فرهنگي سطح استان با معيشت يك هنرمند ارتباط برقرار نكند كارايي لازم را نخواهد داشت.
وي اظهار داشت: نمايشگاه هنر دومين تجربه استان در زمينه اقتصاد هنر است كه اميدواريم شروعي خوبي براي هنرمندان قزويني باشد.
ياري همچنين گفت: مي خواهيم در مجموع با اقداماتي از قبيل برگزاري نمايشگاه ها و اكسپوهاي استاني كار برندسازي در خوشنويسي، مجسمه سازي ،نقاشي قزوين را با سرعت به پيش ببريم.
وي ادامه داد: انتظار داريم در بخش خوشنويسي و نگارگري كه قزوين پايتخت آن است بخشي از آثار هنري مناسب با سليقه امروز مخاطبان توليد شود تا در همايش ها و كنفرانس ها بخشي از اقلام توليدي به عنوان هديه فرهنگي به مخاطبان تحويل داده شود.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي قزوين افزود: بايد آثاري توسط هنرمندان استان توليد شود كه نشان دهنده هويت قزوين باشد و بتوان آن را به عنوان يك هديه رسمي از سوي استاندار به ميهمانان خارجي تقديم كرد.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي قزوين گفت: با اين نوع توليدات مي توانيم هم آثار هنري هنرمندان استان را به ميهمانان معرفي كرده و هم براي تبليغ آثار آنان و ارتباط زدن اقتصاد و هنر اقدام كنيم.

**نمايشگاه عرضه محصولات هنري بعد از 10 سال وقفه برگزارمي شود
مدير عامل شركت بين المللي نمايشگاه هاي استان قزوين نيز در اين نشست گفت: در قزوين به عنوان شهري كه از هر نظر هنرمندان نخبه اي دارد در زمينه هنر اجحاف شده است.
هادي طاهرخاني افزود: پس از وقفه 10 تا 12 ساله نمايشگاه فروش و حراج آثار هنري قزوين در سال حمايت از كالاي ايراني برگزار مي شود.
وي گفت: متاسفانه صنايع و توليداتي كه هيچ ارزش هنري ندارند به راحتي دربازارها به فروش مي روند اما جاي آثار نفيس هنري در خانه هاي ايرانيان خالي است.
طاهرخاني اضافه كرد: وقتي يك اثر از سهراب سپهري به ميزان 50 ميليارد ريال به فروش مي رود نشان دهنده جايگاه خوب آثار هنري در ميان مخاطبان است بنابراين بايد براي صادارت و جذب بازارهاي خارجي تلاش بيشتري صورت گيرد.
وي همچنين گفت: نمايشگاه عرضه محصولات هنري استان اقدامي در راستاي پيوند ميان اقتصاد و هنر است.

**همه هنرمندان قزويني در نمايشگاه عرضه محصولات شركت داده شوند
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قزوين نيز در اين نشست گفت: يكي از دغدغه هاي اصلي اصحاب فرهنگ و هنر نحوه اطلاع رساني و محل عرضه متناسب با استانداردهاي محصولات هنري است.
اكبر اسكندري نژاد با بيان اينكه از دغدغه هاي هنري شركت نمايشگاه هاي استان در اين زمينه قدرداني مي كنيم،افزود: بايد اينگونه اقدامات براي حمايت از هنر تداوم يابد.
وي افزود: برخي از هنرمندان استان نگران هستند كه در برپايي اين نمايشگاه ها همه آحاد هنري ديده نشوند و موكدترين دغدغه آنها اين است كه همه در اين نمايشگاه اجازه حضور داشته باشند.
6101*3013