ایرنا - بغداد - 'مقتدا صدر' رهبر جریان صدر و حامی ائتلاف 'سائرون' گفت: اجازه مدیریت عراق از بیرون كشور از شمال، جنوب، شرق یا غرب را نمی دهیم.

به گزارش ایرنا، صدر روز پنجشنبه در صفحه 'توییتر' رسمی خود همچنین تاكید كرد عراق با مدیریت دست های عراقی، ملی گرا و مخلص، و فراكسیون های بی شبهه، فراسهمیه (قومیتی - فرقه ای) اداره خواهد شد.
صدر همچنین هشتك 'كلمه العراق هی العلیا' (سخن عراق بالاتر از هر چیز است) را برای توییت خود انتخاب كرده است.
تازه ترین توییت مقتدا صدر كه فهرست مورد حمایتش صدر نشین نتایج انتخابات پارلمانی 22 اردیبهشت ماه بود،
یك روز پس از آن صورت می گیرد كه 'لیندسی گراهام از اعضای مجلس سنای آمریكا در جریان كنفرانس خبری در محل سفارت این كشور در بغداد به صراحت از مداخلات واشنگتن در روند سیاسی و انتخابات این كشور و نیز ماهیت حضور نظامی خود در این كشور سخن گفت.
درحالی است كه نتایج بازشماری آرای این انتخابات و نیز سرنوشت فراكسیون بزرگتر در پارلمان آینده كه مبنای تشكیل دولت جدید خواهد بود هنوز مشخص نیست و فضای سیاسی كشور با نوعی ابهام و بلاتكلیفی روبرو است.
عملیات بازشماری دستی آرا كه 12 تیرماه آغاز شد قرار است در استان های كركوك، اربیل، دهوك، سلیمانیه، صلاح الدین، نینوا و الانبار كه عمده اعتراضات به نتایج را شاهد بوده است انجام شود.
شمارش دستی آرا همچنین تمامی مراكز انتخابی در خارج عراق شامل بویژه تركیه، انگلستان، لبنان، اردن، آمریكا و آلمان را نیز بدلیل اعتراض صورت گرفته به نتایج آن، در برمی گیرد.
در چهارمین دوره انتخابات پارلمانی عراق كه با مشاركت 44.5 درصد واجدین شرایط و بصورت الكترونیك برگزار شد، بر اساس آمار رسمی اعلام شده از سوی كمیسیون عالی انتخابات، فهرست های انتخاباتی 'سائرون' (سید مقتدا صدر) با 54 كرسی، الفتح (هادی العامری) با 47 كرسی، النصر (حیدر العبادی) با 42 كرسی در رتبه اول تا سوم قرار گرفتند.
دولت قانون (نوری المالكی) با 26 كرسی، دموكرات (مسعود بارزانی) با 24 كرسی، الوطنیه (ایاد علاوی) با 20 كرسی، جریان حكمت (سیدعمار حكیم) با 19 كرسی و اتحادیه میهنی (كوسرت رسول جانشین جلال طالبانی) با 18 كرسی در رده های بعدی قرار دارند.
خاورم*2*380**