به گزارش خبرنگار ايرنا، آيين نمادين آغاز فعاليت پايگاه هاي سنجش سلامت استان كردستان با حضور علوي نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، كامياران و ديواندره در مجلس شوراي اسلامي، فرماندار سنندج و مسئولان آموزش و پرورش كردستان در دبستان آموزگار در ناحيه يك سنندج برگزار شد.
در اين آيين پايگاه سنجش سلامت نو آموزان به صورت نمادين در اين مدرسه افتتاح شد و تعدادي از نوآموزان از لحاظ بينايي، شنوايي، سلامت جسماني و آمادگي تحصيلي مورد ارزيابي قرار گرفتند.
نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، كامياران و ديواندره در مجلس شوراي اسلامي در اين آيين با تاكيد بر اينكه توجه به نظام آموزشي منجر به توسعه و پيشرفت حوزه هاي مختلف مي شود، گفت: يكي از مسايلي كه منجر به نابودي تمدن ها خواهد شد بي توجهي به نظام آموزشي و جايگاه معلم است.
سيد احسن علوي با بيان اينكه در اكثر كشورها 2.1 درصد توليد ناخالص ملي را به نظام آموزشي اختصاص مي دهند، اظهار داشت: توجه جدي اين كشورها به شكوفايي استعدادهاي دانش آموزان است اما در كشور ما تمركز بر روي حفظيات است بر همين اساس دانش آموزان آنان پرسشگر و جسور بار مي آيند.
وي در ادامه با اشاره به اهميت اجراي برنامه سنجش سلامت جسماني و آمادگي نوآموزان در بدو ورود به مدرسه افزود: اين برنامه موثر باعث رشد همه جانبه و افزايش قابليت هاي دانش آموزان خواهد شد.
نماينده مردم سنندج، كامياران و ديواندره در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: با نهادينه شدن اين برنامه، اختلالات و مشكلات دانش آموزان به موقع شناسايي و با جاي دهي مناسب، دانش آموزان در جريان فرايند آموزش و تحصيل قرار مي گيرند.
علوي با تقدير از فعاليت ها و برنامه هاي آموزش و پرورش استان يادآور شد: از طريق وزير آموزش و پرورش براي حل مشكلات استان كردستان اقدامات و كارهاي خوبي انجام شده است.
** پوشش 100 درصدي نوآموزان كردستاني در برنامه سنجش
رئيس آموزش و پرورش استثنايي كردستان نيز در اين آيين گفت: سال گذشته 100 درصد از نوآموزان استان زير پوشش برنامه سنجش سلامت جسماني و آمادگي تحصيلي نوآموزان بدو ورود به دبستان و پيش دبستان قرار گرفتند.
خليل رنجبر افزود: امسال براي سومين سال متوالي نوآموزان پيش دبستان براي مداخله به هنگام همزمان با سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان مورد سنجش قرار مي گيرند و از پايان مرداد ماه كار سنجش پيش دبستاني ها نيز آغاز مي شود.
وي با بيان اينكه امسال 15 پايگاه در زمينه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان و همچنين پيش دبستاني فعاليت دارند، افزود: در اين راستا 168 نيروي متخصص و مجرب در پايگاه هاي اوليه و تخصصي مشغول به فعاليت هستند.
رئيس آموزش و پرورش استثنايي كردستان اضافه كرد: درپايگاه هاي سنجش، نوآموزان بدو ورود به دبستان از نظر بينايي، شنوايي، سلامت جسماني و آمادگي تحصيلي مورد بررسي قرار مي گيرند و اگر نوآموزي مشكوك به مشكلات شناسايي شود به پايگاه هاي تخصصي ارجاع داده مي شود.
رنجبر هدف از اجراي برنامه سنجش را غربالگري، ساماندهي درست نوآموزان بدو ورود به دبستان و مداخلات به هنگام در حوزه درمان براي تمام نوآموزان اعلام كرد.
تابستان امسال تعداد 14 پايگاه سنجش اوليه و يك پايگاه تخصصي در سطح استان براي اجراي برنامه سنجش سلامت جسماني و آمادگي تحصيلي پيش بيني شده كه از اين تعداد شهرستان سنندج دو پايگاه و شهرستان هاي سقز، مريوان، بانه، ديواندره، بيجار، دهگلان، قروه، كامياران، سروآباد و زيويه نيز هر كدام داراي يك پايگاه هستند.
برنامه سنجش نو آموزان از امروز در پايگاه هاي استان آغاز و تا 15 شهريور ماه 97 آماده ارائه خدمات به والدين و نو آموزان بدو ورود به دبستان است.
7348/9102
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۴
سنندج - ايرنا - برنامه سنجش سلامت جسماني و آمادگي تحصيلي نو آموزان بدو ورود به دبستان و پيش دبستاني در سال تحصيلي 98 - 97 روز شنبه در دبستان آموزگار سنندج آغاز شد.