به گزار ايرنا، «هريستو پولنداكوف» پنجشنبه شب در اجلاس دو روزه سفراي خارجي در همدان كه با حضور حدود 50 سفير و نماينده خارجي با رويكرد رويداد فراملي همدان 2018 برگزار شد، اظهار داشت: اكنون همدان در مسير درست گردشگري قرار گرفته و بايد براي جذاب تر شدن خود نزد ملتهاي جهان تلاش كند.
وي اضافه كرد: براي داشتن صنعت گردشگري مدرن بايد از سنت ها و ميراث با ارزش ملموس و ناملموس به خوبي استفاده كرد.
سفير بلغارستان در تهران با اشاره به جاذبه هاي كشورش، گفت: در بلغارستان به خوبي كليسا، مسجد و كنيسه در كنار يكديگر جاذبه هاي گردشگري آفريده اند و بسيار مورد اقبال عمومي قرار دارند و همدان نيز از اين ويژگي بهره مند است.
وي تاكيد كرد: همدان با حفاظت از تنوع ديني مي تواند جاذبه هاي گردشگري بسياري ايجاد و منابع درآمدزاي جديدي براي خود تعريف كند.
پولدائكوف با اشاره به اينكه بلغارستان از اقتصاد و تجارت ايران بويژه شهر تاريخي همدان حمايت مي كند، افزود: با همكاري و تعامل اتاق بازرگاني همدان و بلغارستان
اين مهم محقق مي شود.
به گزارش ايرنا، استان همدان در سال 2018 ميلادي به عنوان پايتخت گردشگري آسيا انتخاب شده است و در اين سال ميزبان وزراي گردشگري 34 كشور آسيايي و بيش از 500 عضو وابسته به سازمان جهاني گردشگري خواهد بود.
همدان كه در دامان كوه الوند پهنه گسترانيده با تمدن سه هزار ساله از كهن ترين شهرهاي جهان است و به واسطه دارا بودن بيش از يكهزار و 800 اثر تاريخي و گردشگري، در سال 85 با مصوبه مجلس شوراي اسلامي به عنوان پايتخت تاريخ و تمدن ايران معرفي شد.
اين استان با دارا بودن آثار تاريخي و باستاني ارزشمندي همچون تپه هگمتانه، كتيبه هاي گنجنامه، آرامگاه بوعلي سينا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علويان و جاذبه هاي طبيعي همچون غار عليصدر هم اكنون به عنوان پنجمين شهر گردشگري كشور شناخته مي شود.
7527/2090
تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۲
همدان - ايرنا - سفير بلغارستان در تهران گفت: رويداد بين المللي همدان 2018 و انتخاب اين شهر به عنوان پايتخت گردشگري آسيا در سال جاري ميلادي، بايد در كنار ميراث مادي، براي حفاظت و معرفي ميراث ناملموس ايرانيان به جهان برنامه ريزي كند.