به گزارش ایرنا، مدیركل دفتر بررسی و تعیین ارزش و تعرفه گمرك جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) در بخشنامهای به گمرك های اجرایی سراسر كشور شیوه ارزشگذاری پارچه های وارداتی بر اساس نوع جنس، بافت، گرماژ را در سیستم تعیین ارزش (تی.اس.سی)* اعلام كرد.
براساس این بخشنامه باید علاوه بر تعیین ماهیت پارچه از سوی آزمایشگاههای استاندارد نوع جنس، بافت، گراماژ، عرض، درصد نخ به كار رفته و كاربرد آن مشخص شود.
در صورتی كه فاكتورها از چند ردیف تشكیل شده اند باید نظر آزمایشگاههای استاندارد به تفكیك ردیفها مشخص شود. سپس با توجه به تعرفه مشخص شده بر اساس ارزشهای ثبت شده در سامانه جامع امور گمركی ارزشها (تی.اس.سی) تعیین شود.
به گزارش ایرنا، مدیركل مبارزه با قاچاق ارز و پولشویی ستاد مركزی مبارزه با قاچاق كالا و ارز چندی پیش اعلام كرد مصرف سالیانه كشور در بخش پوشاك، پارچه و پتو 1.8 میلیارد دلار است كه 5.5 میلیارد دلار در داخل تولید میشود و 6.2 میلیارد دلار قاچاق است.
آنگونه كه مدیركل دفتر نساجی و پوشاك وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام كرده است سالیانه 80 هزار تن پارچه از طریق مناطق آزاد وارد می شود و 50 هزارتن واردات رسمی صورت میگیرد. حدود 80 هزار تن نیز واردات غیررسمی داریم.
...................................................
* Tarrif specification code
اقتصام*9132*1961*
تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۱
تهران- ایرنا- گمرك جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه ای تاكید كرد در كتاب مقررات صادرات و واردات ارزش همه پارچه های طبقه بندی شده براساس نوع جنس، بافت و گراماژ (وزن یك مترمربع) ثبت شده است، بنابراین باید به نظر موسسه های استاندارد توجه شود.