شهركرد- ايرنا- نماينده مردم شهرستان هاي شهركرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي گفت: اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، مشكلات آموزشي و فرهنگي اين استان را بررسي مي كنند.

به گزارش ايرنا، اردشير نوريان روز سه شنبه در نشست اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهركرد تاكيد كرد: اعضاي اين كميسيون در سفر به شهرستان هان هاي استان، مشكلات مربوط به شاخص هاي علمي، تحقيقاتي و تربيتي را براي تصميم گيري در اين كميسيون دسته بندي مي كنند.
وي افزود: وزارتخانه هاي علوم، تحقيقات و فناوري و آموزش و پرورش نظرات نهايي و جمع بندي مربوط به سفر اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس را با هدف ارتقاي كمي و كيفي شاخص هاي علمي، آموزشي و توسعه اي استان مورد توجه قرار مي دهند.
نايب رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: هم اينك 6 استان در نوبت بررسي و دسته بندي مشكلات علمي و تحقيقاتي قرار دارند.
قاسم احمدي لاشكي تصريح كرد: مشكلات حوزه چهارمحال و بختياري با حضور متوليان وزارتخانه هاي آموزش و پرورش و علوم، تحقيقات و فنآوري در كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس به صورت كارشناسي بررسي و تا يك ماه ديگر نتايج آن ارائه خواهد شد.
وي يادآور شد: وجود 190 هزار دانش آموز و 15 هزار معلم در چهارمحال و بختياري نشان دهنده ظرفيت اين استان در بخش آموزش، فرهنگ و تحقيقات است.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس نيز مباحث فرهنگي وزارتخانه هاي ياد شده را بر عهده اين كميسيون دانست و گفت: رفع مشكلات در اين بخش نيازمند كار ريشه اي است.
حجت الاسلام سيد محمدباقر عبادي اظهار داشت: دغدغه كنكور بين خانواده ها و دانش آموزان از مهمترين دلايل در كم توجهي به حوزه فرهنگي و پرداختن به آموزش است.
وي يادآور شد: توجه به اسناد بالادستي مانند تحول بنيادين آموزش و پرورش و دانشكده اسلامي بايستي مورد توجه جدي قرار گيرد.
عضو هيات رئيسه كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: نقشه جامع علمي كشور هر چه سريع تر بايد اجرايي شود.
حجت الاسلام عليرضا سليمي تصريح كرد: تمامي دستگاه هاي اجرايي موظفند سهم يك تا سه درصد بودجه خود را در بخش پژوهش هزينه كنند.
وي افزود: اينك پنج هزار شركت دانش بنيان در كشور وجود دارد كه براساس قانون بايستي به توان علمي اين شركت ها توجه جدي صورت گيرد.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: منافع ملي و حيات كشور مهمتر از منافع نمايندگان مجلس است، به همين منظور وحدت و همبستگي جناح ها و گروه ها اهميت ويژه دارد.
فريده اولاد قباد اظهار داشت: تقويت ارتباط بين صنعت و دانشگاه مي تواند در توسعه بخش هاي مختلف تاثيرگذار باشد
همچنين غاطمه سعيدي ديگر عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفت: توجه به صنعت گردشگري مي تواند بسياري از مشكلات حوزه اشتغال و اقتصاد چهارمحال و بختياري را رفع كند.
وي تاكيد كرد: معرفي بيشتر صنايع دستي، افزايش صادرات لبنيات و توجه به صنعت گردشگري مي تواند در افزايش اشتغال، كاهش نرخ بيكاري و همچنين رونق اقتصادي چهارمحال و بختياري نقش مستقيم ايفا مي كند.
وي افزود: مجلس شوراي اسلامي تمام قد از منافع چهارمحال و بختياري به ويژه در حوزه آب دفاع خواهد كرد.
اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي به منظور بررسي و دسته بندي مشكلات آموزشي و فرهنگي چهارمحال و بختياري به مدت 2 روز در شهركرد حضور دارند.
7362/6021