كرمان - ایرنا - مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری كرمان از اجرای طرح تاب آوری اجتماعی زنان در این استان خبر داد و گفت: طرح یاد شده با رویكرد جامعه شناسی برنامه ریزی شده است.

به گزارش ایرنا، فاطمه سادات حسینی روز چهارشنبه در نشست خبری پیرامون طرح تاب آوری و ارتقا اجتماعی زنان و خانواده استانداری كرمان به اجرای 2 طرح مهم استانی طی سال جاری در این استان اشاره كرد و افزود: طرح تاب آوری اجتماعی زنان در استان با همكاری معاونت امور زنان و خانواده استانداری اجرا می شود.
مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری كرمان ادامه داد: برنامه های طرح تاب آوری و ارتقای اجتماعی زنان و خانواده استانداری كرمان از سال 94 با همكاری سازمانهای مردم نهاد و با رویكرد روانشناسی آغاز شد.
وی تاكید كرد: طرح تاب آوری و ارتقای اجتماعی زنان و خانواده استانداری كرمان در سال جاری با رویكرد جامعه شناسی اجرا می شود.
حسینی با بیان اینكه تاب آوری كسب مهارت برای مدیریت احساسات در برابر ناملایمات و مسائل و مشكلات فراروی افراد است گفت: برای اینكه بتوانیم فراز و نشیب های زندگی را طی كنیم باید خلاقیت و توان مدیریتی لازم را داشته باشیم.
وی استان كرمان را درگیر بحرانهای متعدد در بخش های مختلف دانست و افزود: زنان باید بتوانند در این عرصه بحران ها را به خوبی مدیریت كنند.
مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری كرمان بیان كرد: شناسایی شیوه های مناسب و خلاقانه، توان افزایی فردی و جمعی با محوریت بانوان برای توسعه مشاركت های جوامع محلی از جمله اهداف اجرای طرح تاب آوری است.
وی گفت: هدف از اجرای طرح تاب آوری این است كه تعاملات اجتماعی جوامع محلی را تقویت كنیم تا بانوان بتوانند برای حل مسائل پیش روی خود نقشه و راه مناسبی تعریف كنند.
حسینی با بیان اینكه كمتر به حاشیه های شهرها توجه شده است گفت: این مناطق با چالش های مختلفی روبرو است و طرح تاب آوری و ارتقای اجتماعی زنان و خانواده آسیب های موجود در این مناطق را كاهش می دهد.
وی تصریح كرد: تاب آوری طرحی ساختاری است و با هدف كاهش آسیب های حاشیه شهرها اجرا می شود.
مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری كرمان با بیان اینكه طرح تاب آوری در 2 فاز اجرا می شود افزود: 23 تسهیلگر باید در این طرح آموزش های لازم را فرا بگیرند در حالی كه تعداد این افراد در فاز نخست بیشتر است زیرا جوامع هدف زیاد هستند.
وی اظهار داشت: فاز نخست طرح تاب آوری اجتماعی در سه مرحله اجرا و در فاز دوم تسهیلگران آموزش دیده به مناطق مختلف اعزام می شوند.
حسینی اظهار همچنین خبرنگاران را یكی از اركان مهم و لازم تمام حوزه های كاری جامعه دانست و تاكید كرد: لذا این مهم بیانگر وسعت نگرش و علم رسانه است لذا می طلبد خبرنگاران در حوزه اجرای طرح تاب آوری اجتماعی به برگزار كنندگان كمك كنند.
مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری كرمان، اطلاع رسانی و صداقت در انتقال اطلاعات را وظیفه خبرنگاران دانست و افزود: مردم به اخباری كه رسانه ها منتشر می كنند اعتماد دارند و آنها را می پذیرند لذا تعهد و صداقت نسبت به انتقال اخبار مهم است.
وی صیانت و مراقبت از اخبار در انتقال آن به جامعه را دیگر وظیفه خبرنگاران عنوان كرد و گفت: مهمترین رسالت اصحاب رسانه پیگیری و نظارت بر اجرای چگونگی برنامه هایی است كه در جلسات خبری از آنها مطلع می شوند.
حسینی اصحاب رسانه را دارای نگاه دغدغه مند برای حل مسائل جامعه دانست و تصریح كرد: خبرنگاران علاوه بر حجم زیاد كاری باید پیگیر برگزاری برنامه های ارائه شده از سوی مدیران باشد.
وی افزود: اصحاب رسانه باید راهبردهایی مطرح شده در حوزه های مختلف را پیگیری كنند تا به نتیجه برسد.
3029/ 5054