به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، قاسم جان بابایی روز شنبه در نشست سراسری روسا و كارشناسان امور دندانپزشكی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشوری درباره ارائه خدمات دندانپزشكی به بیماران خاص، اظهار داشت: خدمات دندانپزشكی این بیماران مغفول مانده بود و اكنون با استقرار واحد دندانپزشكی در كلینیك های بیماران خاص، می توان خدمات بهتری به آنها ارائه داد.
وی گفت: در استان های مختلف، خدمات دندانپزشكی به صورت جسته، گریخته به بیماران ارائه می شود، اما با تلاش های مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری ها، مراكزی تحت عنوان مراكز درمانی بیماران خاص در حال راه اندازی است كه خدمات مربوط به این بیماران به صورت تجمیع شده به آنها ارائه خواهد شد.
وی خاطرنشان كرد: یكی از اقداماتی كه از سال قبل آغاز شده و باید تقویت شود، ارائه خدمات دندانپزشكی شبانه روزی به ویژه در ایام تعطیل و نوروز بود كه منجر به رضایتمندی مردم شد، زیرا ساماندهی مراكز درمانی دندانپزشكی شبانه روزی از سردرگمی مردم در مواقع ضرور جلوگیری می كند.
معاون درمان وزارت بهداشت درخصوص راه اندازی بخش دندانپزشكی در بیمارستان ها تصریح كرد: اقدام دیگری كه لازم است عملی شود، راه اندازی بخش دندانپزشكی در برخی بیمارستان های منتخب بر اساس سطح بندی درمان و نیازهای منطقه است.
وی با بیان اینكه سطح بندی خدمات دندانپزشكی از جمله اقدامات ضروری در این حوزه است، اظهار داشت: مردم برای انجام تمام خدمات دندانپزشكی به متخصص مراجعه می كنند، در حالی كه ممكن است بسیاری از اقدامات درمانی در زمینه دندان، در حیطه دندانپزشك عمومی باشد.
معاون درمان وزارت بهداشت، گفت: در راستای سطح بندی خدمات دندانپزشكی، می توان نظام ارجاع تعریف كرد تا در مراكز دولتی خدمات عمومی را دندانپزشك عمومی و خدمات تخصصی تر را دندانپزشك متخصص ارائه دهد.
اجتمام *1193 * 3063
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۱
تهران- ایرنا- معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: 60 مركز درمانی برای بیماران خاص در كشور ایجاد شد. 30 مركز دیگر نیز در مرحله بعدی اضافه می شود و خدمات دندانپزشكی از جمله مواردی است كه در این مراكز به بیماران خاص ارائه می شود.