كرمانشاه - ايرنا - روابط عمومي سامانه هوشمند حمل و نقل 'اسنپ' در پاسخ به خبر بسته شدن دفتر اين شركت به علت فعاليت غيرمجاز در كرمانشاه به نقل از رييس سازمان تاكسيراني، جوابيه اي صادر و بر مجوز فعاليتش از اتحاديه‌ كشوري كسب ‌و كارهاي مجازي تاكيد كرد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا در اين جوابيه آمده است: در چهار سالي كه از فعاليت سامانه‌ هوشمند حمل ‌و نقل اسنپ مي‌گذرد، بارها شاهد ممانعت‌‌‌هاي گوناگون از فعاليت اين شركت بوده‌ايم؛ از تهران و كرج و شيراز تا اراك و يزد و مشهد، دفاتر اسنپ، پلمب و فك ‌پلمب شده و اين ممانعت‌ها گاه با برخوردهاي نامناسب و گاهي با شايعه ‌پراكني همراه بوده است. در اغلب موارد نيز با تعابير نادرستي از قوانين كسب‌ و كارهاي اينترنتي و برخوردهاي سليقه‌اي مواجه شده‌ايم.
در ادامه اين مطلب آمده است: فعاليت اسنپ در سراسر ايران براساس آئين ‌نامه‌ اجرايي «چگونگي صدور و تمديد پروانه كسب و نحوه نظارت بر افراد صنفي در فضاي مجازي» صورت مي‌گيرد. اين آئين ‌نامه در برگيرنده ماده ‌قانون‌هاي 2 و 12 و تبصره ‌ماده 87 قانون نظام‌ صنفي است.
همچنين تاكيد شده است: كليه‌ مجوزهاي اسنپ از سوي اتحاديه‌ كشوري كسب‌ و كارهاي مجازي از زيرمجموعه‌هاي اتاق اصناف ايران و تحت نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده است و اين اتحاديه مسئوليت نظارت بر فعاليت اسنپ را برعهده دارد و با تاييد مركز امور اصناف و بازرگانان ايران، خدمات اسنپ در سراسر كشور بدون محدوديت جغرافيايي عرضه مي‌شود و فعاليت دفاتر پشتيباني اين شركت در شهرهاي محل خدمت ‌رساني‌اش بلامانع است.
روابط عمومي اسنپ در پايان اشاره كرده است كه امنيت سفر براي اين سامانه از اهميت به‌ سزايي برخوردار است و به همين دليل احراز و تاييد صلاحيت رانندگان اسنپ به ارگان‌هاي نظارتي و مراجع قضايي سپرده شده است. سابقه كيفري و سوءپيشينه كاربران به دقت از سوي دستگاه‌هاي مسئول مورد بررسي قرار مي‌گيرد. همچنين اسنپ، در مقايسه با سيستم‌هاي سنتي حمل ‌و نقل، خاصيت بازدارندگي و پيشگيري از وقوع جرم دارد، چرا كه با اطلاعات موقعيتي‌ و مدارك كاربران راننده به راحتي مي‌ توان مجرمان احتمالي را، با همكاري مراجع قضايي انتظامي و نظارتي، شناسايي كرد.
چندي پيش مديرعامل سازمان تاكسيراني كرمانشاه در گفت و گو با خبرنگاران از بسته شدن دفتر اسنپ در اين شهر به دليل فعاليت غيرقانوني و نداشتن مجوز خبر داده بود.
7457/8066