'محمد امین لاسانی' فعال اقتصادی صنعت كاشی و سرامیك پاكستان كه اخیرا برای شركت در نمایشگاه بین المللی كاشی و سرامیك به تهران سفر كرده بود، پس از بازگشت به اسلام آباد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اظهار خرسندی از سفر خود به جمهوری اسلامی ایران گفت:در سفر به تهران از نزدیك با تولیدات صنعت كاشی و سرامیك آشنا شده و با مسئولان شركت های فعال ایرانی در این زمینه گفت و گو كردیم.
نمایشگاه بین المللی كاشی، سرامیك و چینی بهداشتی تهران رویدادی تخصصی و معتبر در حوزه كاشی و سرامیك است كه همه ساله با حضور فعالان این صنعت برگزار می شود.
بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی صنعت كاشی و سرامیك ایران با نام تجاری (cerafair) از هجدهم تا بیست و یكم تیرماه امسال در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.
نمایشگاه بین المللی كاشی، سرامیك و چینی بهداشتی تهران با نام
(CERAFAIR) یكی از سه نمایشگاه بزرگ و معتبر این حوزه در منطقه می باشد كه با بیش از 20 سال سابقه، شركت های معتبر داخلی و خارجی را دور هم جمع می كند.
این فعال اقتصادی پاكستان اضافه كرد:بیش از 50 بازرگان سرشناس پاكستان با همكاری مطلوب سركنسولگری ایران در كراچی و رایزن بازرگانی ایران در این كشور در نمایشگاه بین المللی كاشی و سرامیك تهران شركت كردند.
وی با قدردانی از همكاری 'مراد نعمتی زرگران' رایزن پیشین بازرگانی ایران در پاكستان در خصوص اعزام فعالان اقتصادی صنعت كاشی و سرامیك پاكستان به ایران گفت:بازار ایران در این صنعت جایگاه خوبی دارد و هیات اعزامی از پاكستان در سفر خود از نزدیك با ظرفیت های موجود آشنا شد.
كاشی و سرامیك پس از قیر و نفت، دومین كالای صادراتی جمهوری اسلامی ایران به پاكستان است و صادرات این محصولات به این كشور همسایه فرصت مناسبی برای رونق تولید و افزایش توان صادراتی تولید كنندگان و صادر كنندگان كشورمان عنوان می شود.
میزان مصرف كاشی و سرامیك سالانه پاكستان بر اساس آمارها، 100میلیون مترمربع برآورد شده كه تنها 20 میلیون مترمربع از این میزان در پاكستان تولید شده و 80 میلیون مترمربع آن از كشورهای دیگر وارد می شود.
پاكستان و جمهوری اسلامی ایران اخیرا برای تبادلات كالا و محصولات غذایی تا سقف 5 میلیارد دلار در سال توافق كردند.
'محمد امین لاسانی' همچنین با تشریح ظرفیت های ایران و پاكستان در توسعه تجارت كاشی و سرامیك، ادامه داد:با توجه به تقاضای زیاد كاشی و سرامیك ایرانی، تبادلات بازرگانی بین دو كشور در این حوزه می تواند در مسیر مثبتی افزایش یابد.
رئیس انجمن بازرگانان كاشی و سرامیك پاكستان با اظهار ناخرسندی از نبود تبادلات مالی مستقیم بین دو كشور، گفت: نبود ارتباط بانكی مستقیم بین دو كشور خسارت زیادی در حوزه تبادلات تجاری وارد كرده است.
این فعال عرصه تجارت كاشی و سرامیك پاكستان ادامه داد:بازرگانان پاكستانی خواهان اجرای معاهده تجارت مستقیم بین دو كشور هستند، تا از این طریق تاجران هر دو كشور بیشتر از فرصت های موجود بهره مند شوند.
وی اظهار امیدواری كرد كه مسئولان دو كشور هر چه سریع تر برای رفع موانع اقدام كنند.
این تاجر پاكستان افزود:هیات پاكستانی پس از حضور در نمایشگاه بین المللی در تهران، عازم استان یزد شدند و از نزدیك از كارخانه های تولید كاشی و سرامیك بازدید كرد.
محمد امین لاسانی در پایان سخنانش با بیان كیفیت بالای تولیدات كاشی و سرامیك ایران گفت:كاشی و سرامیك ایرانی در بازار پاكستان جای خود را باز كرده است و بیشتر مردم ترجیح می دهند از كاشی ایرانی برای ساخت منازل مسكونی استفاده كنند.
به گزارش ایرنا در نمایشگاه امسال تهران، جدیدترین تولیدات، تجهیزات و صنایع مرتبط به این صنعت ارائه می شود و همچنین نشست های تخصصی و كارگاه علمی با حضور استادان، كارشناسان و صنعتگران حوزه كاشی و سرامیك و حضور چند هیات اقتصادی و بازرگانی از كشورهای منطقه خاورمیانه برگزار شد.
هیاتی از تجار و بازرگانان پاكستان پس از بازدید از خط تولید چند كارخانه كاشی و سرامیك یزد، در نشست مشترك با مدیران و اعضای انجمن این دو محصول برای خرید تولیدات این استان آمادگی خود را اعلام كردند.
معاون استاندار یزد نیز در دیدار با بازرگانان پاكستانی با بیان اینكه 800 نوع كالای متنوع از جمله برخی برندهای معروف در این استان تولید می شود ، خطاب به تجار پاكستانی یادآور شد: مطمئن باشید برای تجارت كاشی و سرامیك ، هیچ جایی بهتر و مطمئن تر از یزد پیدا نخواهید كرد.
'علی زینی وند' افزود:یزدی ها افرادی مورد اعتماد، با صداقت و دقیق در كار، تولید و معامله هستند و دولت نیز از فرآیند تجارت در این استان حمایت می كند.
میزان تولید كاشی و سرامیك كشور 550 میلیون مترمربع است كه بیش از نیمی از آن در استان یزد تولید و روانه بازار می شود.
در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت كاشی و سرامیك تهران در سال 96 ، حدود 300 شركت مختلف از ایران و كشورهایی نظیر ایتالیا، آلمان، هلند، اسپانیا، بلغارستان، جمهوری چك، چین و كره جنوبی در این رویداد بزرگ صنعت ساختمان شركت كردند.
آساق**6125**1337
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۰
اسلام آباد- ایرنا - رئیس انجمن بازرگانان كاشی و سرامیك پاكستان با بیان كیفیت ممتاز سرامیك و كاشی های تولید ایران گفت: كاشی ساخت ایران به دلیل بهره مندی از استانداردهای بین المللی همیشه در بازار پاكستان از محبوبیت خوبی برخوردار بوده است.