تهران-ایرنا-نشریه آتلانتیك در گزارشی نوشت: تغییرات آب و هوایی می تواند آمار خودكشی در آمریكا را تا سال 2050 میلادی، 26 هزار مورد بیشتر كند و این در حالی است كه خودكشی دومین عامل مرگ و میر میان آمریكایی ها در رده سنی 10 تا 34 سال است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، 'رابینسون میر' تحلیل گر این نشریه روز دوشنبه در گزارشی با عنوان 'تغییرات آب و هوایی می تواند آمار خودكشی در ایالات متحده را تا سال 2050میلادی تا 26 هزار مورد بیشتر كند' افزود: تقریبا دو قرن است كه دانشمندان دریافته اند، رابطه نزدیكی میان تغییرات آب و هوایی و میزان خودكشی وجود دارد.
در سال 1881، یك پزشك ایتالیایی به نام 'انریكو مرسلی' متوجه شد آمار خودكشی در فصل تابستان افزایش پیدا می كند. دو دهه بعد، یك جامعه شناس فرانسوی به نام 'امیل دوركیم' به نتیجه مشابهی رسید و متوجه شد این افزایش خودكشی در میان اهالی اسكاندیناوی بیشتر به چشم می خورد.
امروزه نیز داده های بدست آمده از 'مركز كنترل بیماری ها' در آمریكا چنین نتیجه ای را تائید كرده و بالا رفتن آمار خودكشی در ایالات متحده با شروع فصل گرما را تایید می كند. در حال حاضر، دانشمندان تائید می كنند كه با افزایش دمای كره زمین این آمار نیز به طرز نگران كننده ای در حال افزایش است. براساس یك تحقیق كه روز دوشنبه در 'نشریه تغییرات اقلیمی طبیعت' منتشر شد، به طور غیر معمولی آمار خودكشی در روزهای بسیار گرم بالاتر است و اگر یك ماه دمای موجود تنها یك درجه گرمتر از حالت طبیعی آن ماه باشد، میزان خودكشی در آمریكا 0.7 درصد و در مكزیك 2.1 درصد بیشتر می شود.
'مارشال برك' استاد علوم زمین دانشگاه استنفورد می گوید: این یك یافته بسیار دهشتناك است'.
این یافته ها در واقع دلالت های اضطراب آوری در مورد زمینی به ما می دهد كه هر روز گرمتر می شود. نویسندگان این مقاله بر این باورند كه در صورتی كه بشر هیچ اقدام قابل توجهی برای كاهش انتشار گازهای گلخانه ای انجام ندهد تا سال 2050، دستكم 14 هزار تا 26 هزار نفر می توانند دست به خودكشی بزنند.
به نظر می رسد راهكارهای بشر در علم پزشكی و یا ایجاد سیستم های تهویه ای نیز برای مقابله با گرمای هوا نتواند بر روی آمار خودكشی پیش بینی شده تاثیر بگذارد.
خودكشی دومین علت مرگ و میر میان آمریكایی های دارای رده سنی 10 تا 34 ساله است
در مطالعه دیگری كه توسط محققان آمریكایی انجام شده، برخی از انتقال دهنده های عصبی، از جمله سروتونین، برای تنظیم دمای بدن مورد استفاده قرار می گیرند و در یك رویداد جالب كه ممكن است اتفاقی هم نباشد، به نظر می رسد تقریبا روزهایی با درجه حرارت بالا، همان تاثیری را بر روی خشونت های بین فردی در آمریكا می گذارد كه بر روی بالا بردن آمار خودكشی دارد.
در این میان برك كه محقق در زمینه مطالعات بین فردی خشونت نیز می باشد دارای فرضیه ای است كه استدلال می كند: به همان اندازه كه درجه حرارت بالا، بر تمایل برای آسیب زدن به دیگران می افزاید، میل به خودكشی در افراد نیز با بالا رفتن درجه حرارت محیط افزایش می یابد.
بنابراین زمانی كه محققان به یك اتفاق نظر كلی دست یابند، بهترین ساز و كار كمك به پایین آوردن دمای سیاره ای است كه بر روی آن زندگی می كنیم.
نشریه آتلانتیك یكی از مجله‌های آمریكایی است كه در ابتدا تحت عنوان ماهنامه آتلانتیك در سال 1857 در بوستون، ماساچوست تأسیس شد. دفتر مركزی این نشریه در حال حاضر در واشینگتن، دی. سی. قرار دارد. همان‌طور كه از نام پیشین به آن اشاره شده، هر ماه یك شماره چاپ می‌شد و این سیاست به مدت 144 سال ادامه داشت تا اینكه در سال 2003 رسماً كلمه ماهنامه از اسم روی جلد این نشریه حذف شد و در نهایت در سال 2007 رسماً اسم نشریه به نام كنونی، آتلانتیك تغییر یافت. عمده موضوعات چاپ شده در مجله در مورد سیاست خارجی، علم سیاست، اقتصاد، هنر، فناوری و تكنولوژی است.
اروپام**7276**2040