فیروزه صابر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در زنجان افزود: افزود: بخشی از این قشر عظیم یعنی زنان استعداد كارآفرینی دارند كه از این سرمایه پس از ورود به دانشگاه استفاده نمی شود و عده اندكی موفق به هموار كردن مسیر می شوند.
وی اظهار داشت: بر این اساس باید شرایطی را فراهم كرد تا تعداد بیشتری از دختران جوان در شهر و روستا بتوانند بصورت فردی یا جمعی كسب و كارهای جدیدی را ایجاد كنند.
صابر افزود: این بنیاد در حوزه كارآفرینی و كسب و كار زنان فعالیت می كند و معتقدیم اگر در شرایط كنونی مسیر كسب و كار و شكل گیری فعالیت های كارآفرینانه هموار شود یكی از پیامدهای جدی ان می تواند اشتغالزایی باشد.
وی بیان كرد: شرایط امروز به گونه ای است كه كارآفرینان می توانند فقط در عرصه خصوصی فعالیت كنند و در واقع محیط كسب و كار پر جالش بوده، وظیفه دولت است كه زیرساخت های لازم را با هدف ایجاد فضای منطقی برای كسب و كارهای جدید فراهم كند.
مدیر عامل بنیاد توسعه و كارآفرینی زنان و جوانان ادامه داد: هم اكنون مساله جدی كه در جامعه وجود دارد بحث فساد و رانت است كه متاسفانه محیط كسب و كار را آلوده كرده و حتی به ورطه نابودی كشانده است.
وی اظهار داشت: متاسفانه این فساد اجازه نمی دهد بخش خصوصی به حیات خود ادامه دهد و در واقع بسیاری از استعداد ها به ظهور نمی رسد و مشكلات متعددی بوجود می آید.
این مسئول بیان كرد: به این موضوع باید توجه داشت كه برای ایجاد زیرساخت های لازم در بحث كارآفرینی مهمترین ركن آموزش و سپس یكسری امكانات به ویژه تسهیلات مورد نیاز است.
مدیرعامل بنیاد توسعه و كارآفرینی زنان و جوانان ادامه داد: این در حالی است كه در برخی موراد دولت تسهیلاتی می دهد و به دلیل عدم مدیریت مانند طرح های زود بازده به هدر می رود.
وی خاطرنشان كرد: اعتباراتی كه از طریق صندوق كارآفرینی امید داده می شود، فقط برای توسعه روستایی لحاظ شده و شهرها مورد غفلت واقع شده اند.
صابر افزود: افراط و تفریط ها، تصمیمات كارشناسی نشده، فردی، سلیقه ای، كوتاه مدت و نبود چشم انداز لازم از سوی مدیران به نتیجه لازم و دلخواه منتج نمی شود.
وی بیان كرد: البته باید به این موضوع توجه داشت كه پروژه های موردی نیز وجود دارد كه از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری حمایت می شود اما طرح كوچكی را شامل می شود.
این كارآفرین ادامه داد: بر این اساس به دلیل نبود نگاه اجتماعی و یكپارچه نیز در جامعه هردستگاه متولی جزیزه ای عمل می كند كه اتلاف وقت محسوب می شود.
وی خاطر نشان كرد: زنان در مقایسه با مردان به دلیل وجود محدودیت های مختلف فرهنگی، خانوادگی در حوزه كسب و كار با چالش های جدی مواجه هستند.
9646/8068
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۱
زنجان - ایرنا - مدیرعامل بنیاد توسعه و كارآفرینی زنان و جوانان گفت: نرخ اشتغال زنان در كشور حدود 15 درصد اعلام شده در حالی كه حضور این قشر در دانشگاهها به بیش از 60 درصد رسیده است.