وحيد علي ضمير روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين طرح در راستاي بهره مندي از ظرفيت ساكنان محلات در زمينه آمادگي، واكنش و بازسازي پس از حوادث، كاهش خطرات احتمالي و ايجاد شبكه هاي ارتباطي مديريت بحران در محلات اجرا مي شود.
وي اضافه كرد: در اين طرح سه مقوله آموزش، ساماندهي و تجهيز داوطلبان محلات به اجرا گذاشته شد.
علي ضمير افزود: در همين راستا آموزش چهره به چهره در محلات را آغاز كرده ايم و هادي غروي از مدرسان زبده و با تجربه جمعيت هلال احمر كشور نيز در حوزه كمك هاي اوليه آموزش هاي لازم را ارايه مي دهد.
وي تشكيل تيم هاي مديريت بحران و واكنش اضطراري در محلات مختلف شهر همدان را امري مهم دانست و گفت: توانمندسازي شهروندان در پاسخگويي و مقابله مناسب با اثرات ناشي از بروز حوادث طبيعي يكي از برنامه هاي اجرايي مديريت شهري همدان است.
معاون خدمات شهري شهرداري همدان اظهار داشت: تشكيل و سازماندهي تيم هاي واكنش اضطراري مي تواند از خسارت ها به طور قابل توجهي پيشگيري كند.
علي ضمير با تاكيد بر توجه جدي به نقاط آسيب پذير گفت: بايد از تمام ظرفيت هاي محلات در پيشگيري و كاهش آسيب ها به هنگام بروز حوادث بهره مند شد.
وي مشاركت مردم در طرح هاي مديريت شهري را يكي از رويكردهاي اصلي شهردار همدان دانست و گفت: تشكيل تيم هاي داوطلبي 'دوام' نيز يكي از اقدام هاي اجرايي شهرداري همدان در محلات است كه به طور كلي به صورت تيم هاي امداد و نجات، مهار آتش، اطلاعات، هدايت پناهجويان و زندگي تفسيم ميشوند كه هر تيم وظايف مختص خود را دارد.
شهر همدان داراي 74 محله با بيش از 500 هزار تن جمعيت شهري است.
7520/2090
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۴
همدان- ايرنا- معاون خدمات شهري شهرداري همدان گفت: محلات اين شهر براي نخستين بار مجهز به تيم هاي واكنش اضطراري در مقابل حوادث احتمالي شدند.