سنندج - ايرنا - مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي كردستان گفت: 152 ميليارد ريال تسهيلات در بخش مشاغل خانگي از محل اعتبارات سال 96 به متقاضيان واجد شرايط در اين استان پرداخت شده است.

برهان صلواتي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه از محل اعتبارات سال گذسته در اين بخش 200 ميليارد ريال از 330 ميليارد ريال اعتبار مصوب، تخصيص داده شد، اظهار داشت: تاكنون 152 ميليارد ريال براي 2 هزار و 375 طرح پرداخت شده است.
وي افزود: بيشترين ميزان تسهيلات پرداختي در رشته هاي قاليبافي و صنايع دستي است و با توجه به اينكه اعتبارات بر اساس ميزان جمعيت به شهرستان ها تخصيص داده شده، سنندج، سقز و مريوان بيشترين سهم را دارند.
صلواتي يادآور شد: باقي اعتبارات تسهيلات مشاغل خانگي كردستان در قالب 360 رشته شغلي در حال پرداخت است كه انتظار مي رود با كمك بانك ها اين ميزان تا آخرين مهلت تعيين شده اين طرح پرداخت شود.
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي كردستان با اشاره به اجراي طرح توسعه مشاغل خانگي همزمان در هفت استان كشور تاكيد كرد: اين طرح در راستاي تفاهم نامه بين جهاد دانشگاهي، وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و صندوق كارآفريني اميد اجرا مي شود.
وي گفت: در راستاي اجراي اين طرح در استان كردستان زمينه اشتغالزايي دو هزار و 600 نفر در بخش مشاغل خانگي فراهم مي شود كه تاكنون 2 هزار و 577 نفر با مراجعه به سايت www.inhb.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام كرده اند.
به گزارش ايرنا، تسهيلات تصويب شده در حوزه اشتغال كردستان از محل اعتبارات سال 96 حدود 10 هزار ميليارد ريال بود كه تاكنون 50 درصد از اين سهميه به بانك ها ابلاغ شده و شوراي اشتغال استان و كارگروه هاي شهرستاني نيز طرح هايي بيشتر از سهميه 50 درصدي به بانك ها معرفي كرده اند.
اين ميزان تسهيلات در سه حوزه منسجم شامل 6 هزار و 420 ميليارد ريال اشتغال فراگير، 2 هزار و 600 ميليارد ريال اشتغال پايدار روستايي و 335 ميليارد ريال براي مشاغل خانگي است.
حدود 45 درصد از 2 هزار و 600 ميليارد ريال تسهيلات مصوب اشتغال پايدار روستايي به فعاليت هاي كشاروزي تخصيص يافته است.
تاكنون 2 هزار و 36 طرح با اعتبار يك هزار و 910 ميليارد ريال در سامانه كارا و در بحث اشتغال فراگير ثبت شده و از اين ميزان به 238 طرح در مجموع 167 ميليارد ريال تسهيلات پرداخت شده است.
3034/9102