تهران- ایرنا- مربی تیم ملی تپانچه زنان و مردان ایران گفت: با وجود تلاش های فدراسیون تیراندازی، فشنگ مرغوب با سریال های مختلف در اختیار نداریم.

سكینه خدابنده لو روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره شرایط كنونی فدراسیون كه همچنان با مشكل كمبود فشنگ برای تمرینات تیم های ملی مواجه است، اظهارداشت: فدراسیون تلاش زیادی برای حل این مشكل انجام داده است اما متاسفانه با توجه به وضعیت موجود، امكان تامین فشنگ مرغوب مورد استفاده در مسابقات، نیست.
مربی تیم ملی تپانچه زنان و مردان، اضافه كرد: اگر مسوولان ورزش كشور مایلند ایران سهم خود را از مدال های المپیك داشته باشد باید تیم های ملی تیراندازی برای آماده سازی به اردوهای برون مرزی و از جمله هانوفر آلمان اعزام شوند تا بتوانند با توجه به امكان تست فشنگ با سریال های مختلف، با مرغوب ترین فشنگ ها و تعداد زیاد تمرین در رقابت های توزیع سهمیه شركت كنند.
وی ادامه داد: البته اگر امكان تمرین در كشورهای پیشرفته در تولید سلاح و فشنگ همچون آلمان بنا بر دلایل مختلف فراهم نیست، می توانیم تمرینات تیم ملی را در كمپ های تیراندازی كشورهای مجاور و همسایه دنبال كنیم تا اردوها با هزینه كمتری انجام شود.
مربی تیم ملی تپانچه افزود: به طور قطع برنامه تمرینی تیم ملی تا زمان اعزام به جاكارتا ادامه دارد اما باید به گونه ای باشد كه ضمن حفظ آمادگی ورزشكاران، موجب خستگی یا آسیب دیدگی احتمالی آنان نشود.
خدابنده لو اظهار داشت: زمان كمی تا اعزام تیم ملی تیراندازی به بازی های آسیایی 2018 جاكارتا مانده و در این فاصله اندك به جزء انجام تمرینات عادی، باید ریكاوری و حفظ آمادگی تیراندازان در دستور كار باشد.
هجدهمین دوره بازی های آسیایی 2018، 27 مرداد تا 11 شهریورماه در شهرهای جاكارتا و پالمبانگ اندونزی برگزار می شود.
وی با اعلام اینكه تیراندازان در 2 ماه گذشته روند رو به صعودی از نظر آمادگی جسمانی داشته اند، گفت: باید این نكته را در نظر داشته باشیم كه تیراندازان پس از شركت در بازی های جاكارتا، راهی مسابقات قهرمانی جهان و انتخابی المپیك در كره جنوبی می شوند؛ بنابراین از نظر بدنی و شرایط روحی نیز در بهترین وضعیت باشند تا در جریان مسابقات قهرمانی جهان سطح آمادگی شان پایین نیاید.
خدابنده لو با بیان اینكه در نخستین مرحله توزیع سهمیه المپیك، 6 سهیمه تپانچه توزیع می شود، گفت: ممكن است با توجه به تغییر قوانین رقابت ها، تغییری در تعداد سهمیه ها در این مرحله ایجاد شده باشد اما در هر حال با توجه به تعداد زیاد سهمیه ای كه در مسابقات جهانی كره جنوبی توزیع می شود تیراندازان ما باید بدون خستگی و با آمادگی مناسب در این رقابت ها حضور یابند.
وی تاثیرگذاری قوانین جدید از جمله رنكینگ ورزشكاران بر كسب سهمیه المپیك را یادآور شد و گفت: این موضوع از آنجایی كه ورزشكاران ما كمتر در رقابت های جهانی و آسیایی حضور می یابند، به ضرر ماست اما با توجه به حضور پدیده هایی چون مینا قربانی، جواد فروغی و سجاد پورحسینی شانس ایران برای كسب سهمیه المپیك كم نیست.
مربی تیم ملی تپانچه مردان و زنان ایران ادامه داد: همچنین در كنار ركوردهای خوب این بازیكنان، تیراندازان با تجربه ای مانند وحید گل خندان، هانیه رستمی و گلنوش سبقت اللهی شانس بالایی برای كسب سهمیه المپیك دارند.
وی با بیان اینكه ایران در رشته 25 متر و 10 متر زنان، 25 متر مردان و میكس زنان در رقابت های قهرمانی جهان كره جنوبی شركت می كند، افزود: ما همیشه در قسمت میكس كه با حضور دو تیرانداز زن و مرد برگزار می شود، شانس زیادی برای مدال و كسب سهمیه داریم.
این تیرانداز سابق تپانچه اضافه كرد: مسابقات قهرمانی جهان كره جنوبی اولین و تنها مسابقه توزیع سهمیه المپیك در سال جاری است و پس از این مسابقه فرصت كافی داریم تا برای كسب سهمیه هایی كه در سال 2019 در جریان رقابت های مختلف توزیع می شود، با تمركز بیشتری آماده شویم.
خدابنده گفت: تیم ملی آبان ماه و پس از بازگشت از كره، به مسابقات سلاح های بادی آسیا در كویت می رود و در صورت حمایت مدیران ورزشی كشور و فدراسیون، تیراندازان می توانند در همه رویدادهای توزیع سهمیه در سال 2019 اعزام شوند.
وی خاطرنشان كرد كه حضور تیراندازان ایران در همه رویدادهای سال آینده، باعث افزایش آمادگی ملی پوشان در المپیك 2020 توكیو شده و شانس مدال آوری بازیكنان را افزایش می دهد.
ورزشی **1828**9129 ** 2023