به گزارش ايرنا، سهيل مهاجري روز شنبه در آيين نمادين كاشت درختان مانگرو در سواحل شهر بوشهر افزود: بوشهر با 860 هكتار جنگلهاي مانگرو پس از هرمزگان و سيستان و بلوچستان سومين استان داراي بيشترين جنگل مانگرو كشور است.
وي يادآورشد: در اجراي طرح توسعه كاشت گونه هاي حرا در سواحل استان در سال گذشته با مشاركت سازمان هاي مردم نهاد و علاقمندان به طبيعت درختان حرا درسطح 20 هكتار از سواحل شهرستان هاي دير و ديلم كشت شد.
مهاجري اضافه كرد: تنها از سال 1390 تاكنون بيش از 410 هزار اصله نهال حرا در نهالستان اين اداره در منطقه بردخون شهرستان دير توليد شده است.
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان بوشهر اظهارداشت: گسترش عرصه گونههاي مانگرو در سواحل كم عمق استان در شهرستانهاي بوشهر، ديلم، گناوه، دير، كنگان و عسلويه به خوبي قابل مشاهده است.
وي بيان كرد: منطقه ناي بند عسلويه و شهرستان دير به ترتيب بيشترين جنگلهاي مانگرو طبيعي و دست كاشت استان بوشهر را دارد.
مهاجري با ابراز نگراني از تهديد اكوسيستمهاي مانگرو و درختان طبيعي حرا در برخي سواحل استان بوشهر گفت: برنامههاي منابع طبيعي و آبخيزداري استان براي حفظ و گسترش اين گونه با ارزش طبيعت است كه در حفاظت از آنها اهتمام جدي داريم.
وي افزود: هم اكنون مساحت جنگلهاي استان بوشهر230 هزار هكتار است و در سالهاي اخير بيش از 16 هزار هكتار نيز جنگل هاي دست كاشت در اين استان توسط منابع طبيعي توسعه يافته است.
مانگرو جامعه گياهي شامل درختان و بوتههايي است كه در زيستگاههاي آبرفتي و آب شور ساحلي مناطق گرمسيري و زير گرمسيري (عرض جغرافيايي زير 25 درجه) ميرويند.
7212/6043**
تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۹
بوشهر- ايرنا- مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان بوشهر گفت: توسعه 50 هكتاري جنگل درختان حرا(مانگرو) در اين استان در دستور كار است كه در صورت تامين اعتبار مورد نياز اجرا مي شود.