به گزارش ايرنا،روزنامه 'تايمز او اينديا' روز يكشنبه به نقل از منابع دفاعي هند نوشت:شوراي تامين دفاعي كشور به رياست 'نيرمالا سيتارامان' وزير دفاع كشور در ادامه تقويت بنيه دفاعي با خريد نسل دوم سيستم ملي و پيشرفته موشكي زمين به هوا از آمريكا به ارزش يك ميليارد دلار موافقت كرده است.
همچنين به عنوان بخشي از طرح دفاع هوايي دهلي، دو منطقه در پايتخت كه شامل پارلمان نيز مي شود با يكديگر ادغام و به عنوان منطقه پرواز ممنوع اعلام خواهند شد.
اين اقدام تصميم گيري براي سرنگون كردن اجسام پرنده مشكوك را آسانتر خواهد كرد.
سيستم ملي و پيشرفته موشكي زمين به هوا كه مجهز به رادارهاي سه بعدي حساس، موشك هاي با برد كوتاه و متوسط و همچنين مراكز كنترل آتش و فرماندهي است مي توانند در مدت كوتاهي چند هدف را شناسايي و در هوا نابود كند.
اين سپر دفاع موشكي در حال حاضر از واشنگتن،كشورهاي عضو ناتو ،مسكو و سرزمين هاي اشغالي حفاظت مي كند.
تصميم هند براي خريد سپر دفاع موشكي از آمريكا درحالي انجام مي شود كه سازمان توسعه و تحقيقات هند در مراحل نهايي توليد سپر دفاعي موشك بالستيك مي باشد.
اين سپر دفاعي براي شناسايي و نابود كردن موشك هاي اتمي در درون و خارج از جو زمين طراحي شده است.
يك مقام هندي گفت: زماني كه فاز نخست سپر دفاع موشكي بالستيك تكميل شود، از آن براي محافظت از شهر هايي مانند دهلي نو و مومباي در برابر موشك هاي با برد بيش از 200 كيلومتر استفاده خواهد شد.
وزارت دفاع هند تصميم گيري در مورد خريد 24 فروند بالگرد ام اچ 60 از آمريكا به ارزش 2 ميليارد دلار را به پس از برگزاري مذاكرات 2+2 ميان هند و آمريكا در ششم سپتامبر موكول كرده است.
هند مي خواهد قبل از تصميم گيري براي خريد اين بالگردها، پاسخ آمريكا در مورد مسائل مختلف از جمله قانون مبارزه با رقيبان آمريكا از طريق تحريم يا كاتسا را بررسي كند.
سال گذشته دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريكا قانوني به نام 'مبارزه با مخالفان آمريكا از طريق تحريم' يا 'كاتسا' امضا كرد كه بر اساس آن روسيه، ايران و كره شمالي شامل تحريم هاي آمريكا شدند. بند 231 قانون كاتسا كشور هاي دوم كه داراي قراردادهاي مهم با بخش هاي دفاعي و امنيت روسي دارند را واجد شرايط براي تحريم شدن از سوي آمريكا مي كند.
آمريكا اعلام كرده است به هند در خصوص كاتسا معافيت خواهد داد اما هنوز در اين مورد تصميم گيري قطعي انجام نشده است.
هند قصد دارد تا سامانه موشكي اس 400 را براي نيروي هوايي خود از روسيه خريداري كند.
آمريكا علاقه مند به فروش تجهيزات نظامي بيشتر به هند است. اين كشور از سال 2007 تاكنون بيش از 15 ميليارد دلار تجهيزات نظامي به هند فروخته است.
ماه گذشته يك مقام ارشد آمريكا اعلام كرد واشنگتن به هند پيشنهاد خريد پهپاد هاي مسلح نگهبان را ارائه كرده است.
هند و آمريكا در سال گذشته توافقنامه اي براي استفاده از پايگاههاي زميني ،هوايي و دريايي يكديگر براي انجام تعميرات و تداركات امضا كردند.
دهلي نو و واشنگتن در سال 2016 ، قرارداد سه ميليارد دلاري فروش تجهيزات نظامي آمريكايي به هند را امضا كردند.
از طرف ديگر ، نيرمالا سيتارامان وزير دفاع هند امروز به طور رسمي دو نوع از موتور هاي قوي ساخت داخل با قابليت استفاده از سوخت هاي مختلف را به ارتش اين كشور تحويل داد.
روزنامه 'تايمز او اينديا' خبرداد كه كارخانه موتور او.ا.دي وابسته به بخش توليدات دفاعي وزارت دفاع هند براي نخستين بار توانسته است بر اساس طرح 'ساخت هند' دولت نارندرا مودي نخست وزير اين كشور، اين موتور ها را به طور كامل بومي سازي كرده و آنها را توليد كند.
وزير دفاع هند در سخنراني خود در اين كارخانه گفت: پيش از اين ما براي تامين نياز دفاعي خود، تعدادي از قطعات را وارد مي كرديم. اكنون با توليد اين موتورها، ثابت شده است كه ارتش هند خودكفا مي باشد.
مقامات هندي اعلام كردند نخستين موتور با نام وي 92اس 2 با قدرت هزار اسب بخار قرار است در تانك هاي تي 90 ارتش هند به كار گرفته شود. دومين موتور با نام وي 466 نيز در تانك هاي تي 72 مورد استفاده قرار خواهد گرفت. پيش از اين 73 درصد از قطعات اين موتورها در هند ساخته مي شد.
آنيل كومار رئيس كارخانه اوادي اعلام كرد كه اين كارخانه موتور هاي ساخت داخل را براي تانك هاي بي ام پي 1 نيز توليد خواهد كرد.
اي جي كومار رئيس بخش توليد دفاعي هند گفت: اگرچه اين موتورها بر اساس طراحي روسيه توليد شده اند، اما با توليد داخل اين قطعات هند مي تواند در ده سال آينده حدود 8 ميليارد روپيه در هزينه هاي نظامي خود صرفه جويي كند.
سيتارامان همچنين از توليد كنندگان دفاعي هند درخواست كرد كه با توليد محصولات دفاعي با كيفيت جهاني بازار هاي خصوصي و دولتي جهان را به خود جذب كنند.
كارخانه موتور او.اي.دي از زمان آغاز به كار خود در سال 1987 بيش از 12 هزار موتور براي وسايل نقليه نظامي توليد كرده است.
هند بر اساس طرح 'ساخت هند' خود قصد دارد وابستگي اين كشور را به واردات نظامي كاهش دهد و هند را به يك مركز توليد كننده سلاح در جهان تبديل كند.
در اين راستا دولت هند از شركت هاي خارجي نظامي درخواست كرده است كه با انتقال تكنولوژي به اين كشور، كارخانه هاي نظامي خود را در هند احداث كنند.
آساق**267**1424 *1600**1337
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹
دهلي نو - ايرنا -يك روزنامه هندي با اشاره به تلاش هند براي حفاظت از دهلي نو در برابر حملات نظامي و تروريستي نوشت:هند با تغيير منطقه پرواز ممنوع و بكار گيري موشك ها و پهپادها براي نابودي هواپيماهاي متخاصم براي ايجاد يك سپر دفاعي جديد گام برمي دارد.