فاطمه فكوريان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين طرح از امروز آغاز و در پنج شهر قيامدشت، شهرري، باقرشهر،حسن آباد، كهريزك اجرا مي شود.
طرح ملي تاب آوري اجتماعي از جمله طرح هاي دولت در حوزه زنان و خانواده است كه مهمترين هدف اجراي اين طرح كاهش آسيبهاي اجتماعي حوزه زنان، كاهش خشونت، كاهش نزاع هاي خانواده و جامعه كه زنان درگير آنها هستند و توانمندسازي گروههاي مختلف زنان و حمايت از فعاليتهاي كارآفريني و اشتغالزايي گروههاي مختلف بويژه گروههاي آسيبپذير و در معرض آسيب است.
وي عنوان كرد: بانوان از اقشار آسيب پذير جامعه محسوب مي شوند كه توانمند سازي آنان از طريق مداخلات آموزشي و مشاوره اي راهكار مناسبي در راستاي ارتقاي تاب آوري اجتماعي است.
مشاور امور بانوان فرماندار ري تاكيد كرد: آموزش در خانواده براي مسئولان داراي اهميت ويژه است، به همين دليل بودجه خاصي را به اين زمينه اختصاص مي دهند تا حدي از مشكلات بانوان حل شود.
وي در ادامه از اشتغالزايي 600 نفر از زنان سرپرست خانوار روستايي در شهرري خبر داد و افزود: اين تعداد شغل از ابتداي سال گذشته تاكنون و با راه اندازي كارگاه هاي خرد در روستاها ايجاد شده است.
فكوريان اظهار داشت: راه اندازي كارگاه هاي قالي بافي در روستاهاي اين شهرستان نسبت به سال هاي گذشته رشد 2 و نيم درصدي را داشته و موجب اشتغالزايي تعداد زيادي از بانوان روستايي شده است.
وي گفت كه اشتغال زنان روستايي و توان افزايي اين قشر به دليل مهاجرت معكوس از اولويت هاي فرمانداري در حوزه بانوان است.
فكوريان افزود: 50 درصد مراجعات به امور زنان فرمانداري مربوط به زنان آسيب ديده با همسر معتاد هستند به همين دليل، نگاه و توجه به مقوله پيشگيري در برنامه ريزي هاي ما داراي اهميت است.
وي در ادامه از راه اندازي پارك ويژه بانوان در شهرري خبر داد و گفت: به زودي كلنگ اين پارك در محله بهشتي شهرري در سه فاز با تمامي امكانات و تجهيزات از جمله فروشگاه دائمي و فضاهاي ورزشي به زمين زده مي شود.
شهرستان ري (به مركزيت شهرري) با جمعيتي بيش از 860 هزار نفر از مهمترين شهرستان مذهبي و سياسي استان تهران است كه داراي چهار شهر شهرري، باقرشهر، كهريزك و حسن آباد و چهار بخش مركزي، كهريزك، فشاپويه، خاوران و قلعه نو است.
1970/6003
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹
شهرري - ايرنا - مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداري ري گفت: طرح تاب آوري اجتماعي از امروز به مدت سه ماه با هدف كاهش آسيب هاي اين حوزه در مناطق حاشيه نشين و كم برخوردار شهرري اجرا شد.