رشت - ایرنا - مدیرعامل انجمن سینمای جوانان كشور گفت: در سال گذشته فیلم های كوتاه ایران بیش از 2 هزار بار در جشنواره های خارجی دیده شده و حائز رتبه شده اند.

سید صادق موسوی روز دوشنبه در حاشیه افتتاح انجمن سینمای جوانان رشت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حاصل حضور فیلم های یادشده، نامزدی دریافت جایزه برای 120 فیلم و كسب 170 جایزه بین المللی بوده و در زمان حاضر در آستانه انتشار كتابی از حضور بین المللی فیلم های كوتاه ایران در سال 96 هستیم .
وی با بیان اینكه سینمای كوتاه ایران امروز پیشروست و فیلم كوتاه ما روزهای خوشی را پشت سر می گذارد، گفت: زمانه‌ای است كه ریتم زندگی تند شده و در این وضعیت فعالان فیلم كوتاه می‌توانند بهترین استفاده را داشته باشند.
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ادامه داد: این انجمن در زمان حاضر بیش از 70 نمایندگی در سراسر كشور دارد، به نیازهای علاقه‌مندان این حوزه پاسخ مثبت و مناسبی می‌دهد و تاكنون نزدیك به 100 هزار دانش آموخته در سراسر كشور داشته است.
به گفته موسوی ، آموزش و تولید از ركن‌های مهم انجمن سینمای جوانان است و كشف استعدادهای درخشان و تربیت آنان به مرور و طی مسیری صحیح، تبدیل به پشتوانه‌های سینمای ایران می‌شود؛ همینطور كه در این سال‌ها شاهد ورود فیلمسازان موفقی از طریق انجمن سینمای جوانان شهرستان‌های مختلف به عرصه سینمای فیلم كوتاه و فیلم بلند بوده‌ و هستیم.
وی اضافه كرد: انجمن سینمای جوانان بعد از انقلاب اسلامی یكی از اثر بخش ترین نهادهای فرهنگی ایران بوده و با اطمینان می توان گفت در دهه های 60 و 70 مسئولیت عكاسی معاصر كشور را بطور جدی بعهده داشت.
موسوی با بیان اینكه فضای سینمای جوان ایران در حوزه های آموزش و تولید در كشور به فعالیت خود ادامه می دهد، افزود: بطور جدی می توان گفت وضعیت فیلم كوتاه ایران به مراتب از سینمای بلند و خانگی جلوتر است .
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان در ارتباط با انجمن سینمای جوانان گیلان گفت: این استان با پنج دفتر انجمن سینمای جوانان جزو سه استان برتر كشور است و تلقی كشور از این استان بعنوان یك استان فرهنگی و پیشرو، همواره مطرح بوده است.
موسوی ادامه داد: انجمن سینمای جوانان رشت از سال 73 دارای ساختمان فرسوده ای بود كه امروز به همراهی مدیران استانی با حمایت سینمای جوانان مركز و بیشتر با اعتبارات استانی، بازسازی شده و میزبان هنرجویان برای دوره های آموزشی می شود.
1881 / 2007