ارومیه- ایرنا- رییس پلیس فتای آذربایجان غربی گفت: جرایم مالی شایع ترین جرم در فضای مجازی استان است كه در قالب خرید و فروش آنلاین، فیشینگ و عواملی از این قبیل صورت می گیرد.

سرهنگ دوم اكبر نصرتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شایع ترین برداشت ها از طریق فیشینگ و به صورت به دست آوردن اطلاعات كاربری از طریق طراحی سایت یا درگاه های جعلی و با پوشش امور خیریه و فروش نرم افزار صورت می گیرد.
وی با اشاره به اینكه شهروندان باید از دانلود و نصب نرم افزارهای ناآشنا خودداری كنند، افزود: خیران، كمك به نیازمندان را از طریق سازمان های مرتبط انجام دهند و قبل از مشاهده و دریافت كالا از پرداخت هرگونه وجه به حساب افراد خودداری كنند.
وی از شهروندان خواست تا به پیامك های مختلفی كه به آنان ارسال می شود، توجه نكنند و قبل از رفتن به پای دستگاه خودپرداز، مراتب را از سازمان مربوطه پیگیری كنند و در صورت موجه شدن با موارد مشكوك، موضوع را به پلیس اطلاع دهند.
رییس پلیس فتا آذربایجان غربی ادامه داد: كلاهبرداری، افترا، تهدید، اخاذی و تخریب داده ها از جمله جرایم سایبری است كه مبارزه و مقابله با آنها در اولویت اصلی پلیس فتا قرار دارد.
به گزارش ایرنا و بر اساس ﺗﻌﺮﻳف ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﻠﻞ ﻣﺘﺤﺪ، ﺟﺮائم رایانه ای ﻣﻲ ﺗﻮاﻧﺪ ﺷﺎﻣﻞ ﻓﻌﺎﻟﻴت های ﻣﺠﺮﻣﺎﻧﻪ ای ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻣﺎﻫﻴتی ﺳﻨتی دارﺪ اﻣﺎ از ﻃﺮﻳﻖ اﺑﺰار ﻣﺪرنی چون راﻳﺎﻧﻪ و اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﺻﻮرت ﻣﻲ ﮔﻴﺮد.
شهروندان در صورت مواجهه با مشكلاتی در فضای مجازی می‌توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir در میان بگذارند.
6009/3072