پكن- ایرنا- خبرگزاری رسمی كره جنوبی اعلام كرد كنگره ایالات متحده یك لایحه دفاعی را تصویب كرده است كه مانع از خروج و یا كاهش تعداد نیروهای نظامی آمریكا در كره جنوبی می شود.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری یونهاپ روز پنجشنبه گزارش داد: بعد از تصویب بودجه نظامی 716 میلیارد دلاری سال 2019 میلادی آمریكا توسط مجلس نمایندگان كه بر اساس آن كاهش نیروهای نظامی آمریكا و خروج آنها از كره جنوبی ممنوع شده بود كنگره آمریكا نیز این لایحه را تصویب كرد.
لایحه ممنوعیت كاهش و خروج نیروهای نظامی آمریكا از شبه جزیره بعد از تصویب مجلس نمایندگان و كنگره باید به امضای رییس جمهوری آمریكا نیز برسد تا به قانون تبدیل شود.
پیش از این كنگره آمریكا اعلام كرده بود هرگونه كاهش نیروهای نظامی به زیر 22 هزار نفر در كره جنوبی باید به آگاهی وزیر دفاع و نهادهای ذی ربط برسد و كسی حق چنین اقدامی در شرایط فعلی را ندارد.
جلوگیری از خروج نظامیان آمریكایی از كره جنوبی در واقع مانعی بر سر راه دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریكا است كه قصد دارد پس از خلع سلاح هسته ای و با بهبود روابط با كره شمالی این نیروها را از كره جنوبی خارج كند.
مقام های دفاعی و نظامی كره جنوبی و آمریكا چند نیز پیش نیز در نشستی در سئول بار دیگر اعلام كردند كه نظامیان دوكشور همچنان به همكاری نزدیك ادامه خواهند داد در این نشست اعلام شد كه تحریم ها و فشارهای كره شمالی تا زمانی كه این كشور به طور كلی از لحاظ نظامی غیراتمی شود، برداشته نخواهد شد.
مقام های آمریكایی در روزهای اخیر از پیشرفت نكردن در مسیر خلع سلاح هسته ای شبه جزیره كره ابراز نگرانی كرده و در تلاشند بار دیگر جنگ روانی و فشار اقتصادی و نظامی را بر كره شمالی تشدید كنند.
یكی از پایگاه های مهم نظامی آمریكا در كره جنوبی قرار دارد، اردوگاه قدیمی نظامی آمریكا در ناحیه «یونگ سان» در پایتخت كره جنوبی نزدیك به 40 مایل از مرز نظامی دو كره فاصله داشت و در تیررس كره شمالی بود به همین دلیل آمریكا این پایگاه را تغییر داد و یك پایگاه جدید به نام هامفری با 11 میلیارد دلار هزینه در منطقه 'پیونگ تاك' واقع در 40 كیلومتری جنوب پایتخت كره جنوبی ساخت.
این اردوگاه نظامی یكی از بزرگترین مراكز و ادارات مركزی نظامی این كشور بیرون از آمریكا است كه حدود 28 هزار نیروی نظامی آمریكایی و صدها تانك و وسایل نقلیه زرهی در 83 پایگاه آن مستقر هستند.
همچنین سامانه دفاع موشكی تاد آمریكا به مرور در حال استقرار در كره جنوبی است و تا كنون 6 موشك آن مستقر شده اند.
آساق**1904**