كرمان - ايرنا - سرپرست استانداري كرمان بر توسعه مشاركت هاي خيران با سازمان انتقال خون تاكيد كرد و گفت: برگزاري همايش هاي فرهنگي و تبليغي در راستاي اجراي فعاليت هاي مهم سازمان انتقال خون ضروري است.

به گزارش ايرنا، محمدجواد فدائي عصر پنجشنبه در ديدار با مديركل و كاركنان سازمان انتقال خون استان كرمان افزود: فعاليت هاي سازمان انتقال خون بايد در قالب كليپ و تصوير به جامعه هدف معرفي شود.
وي با اشاره به اينكه انتقال خون به عنوان سازماني استاني، امكان استفاده از اعتبارات ملي را ندارد اظهار داشت: بايد رديف هاي اعتباري از حوزه حوادث نيز براي استفاده در انتقال خون اختصاص يابد زيرا اين سازمان كار بسيار با اهميتي بر عهده دارد.
فدائي ادامه داد: لازم است همكاري دستگاه هاي اجرايي نيز با سازمان انتقال خون افزايش يافته و از ظرفيت هاي حوزه وقف نيز براي كمك به اين سازمان استفاده شود.
وي از فعاليت در حوزه تامين و حفظ سلامت خون و فرآورده هاي خوني به عنوان اقدامي بسيار مهم در سلامت جامعه و افزايش كيفيت خدمات پزشكي ياد كرد.
مديركل انتقال خون استان كرمان نيز با بيان اينكه اين سازمان در حال حاضر خون و فراورده هاي خوني با كيفيت بالا را در اختيار افراد قرار مي دهد گفت: هم اكنون از نظر كمي و كيفي در حوزه انتقال خون در سطح دنيا جايگاه بسيار خوبي داريم.
روح الله ميرزايي با اشاره به اينكه هم اكنون در تامين خون كاملا خودكفا هستيم و اهداي خون نيز كاملا داوطلبانه است ادامه داد: ايران از نظر كيفيت خون، هم تراز كشورهاي اروپايي است.
ميرزايي عنوان كرد: شبكه ملي خون رساني نيز در كشور ايجاد شده و در صورتي كه استاني به دلايلي از جمله حوادث نياز به تامين خون داشته باشد در اسرع وقت خون مورد نيازش تامين مي شود.
وي اظهارداشت: ضايعات خون در سال 95 در استان كرمان 13.5 درصد بوده و در سه ماهه اول امسال به 6.5 درصد رسيده است.
مديركل انتقال خون استان كرمان بيان كرد: در سال گذشته و سال جاري 95 درصد درخواست هاي مراكز درماني براي تامين خون، پاسخ داده شده است.
ميرزايي گفت: حدود 9 درصد بيماران تالاسمي كشور در استان كرمان حضور دارند كه زندگي آنها وابسته به خون است و خوني كه به اين افراد تزريق مي شود بايد به نحوي باشد عوارضي براي آنها نداشته باشد.
وي با بيان اينكه در سه ماه اول امسال بيش از 150 واحد خون اشعه ديده در استان توزيع شده است عنوان كرد: در حال حاضر 20 هزار اهدا كننده مستمر در استان كرمان وجود دارد و يكي از اهداف سازمان انتقال خون، افزايش تعداد اهدا كنندگان مستمر خون است.
مديركل انتقال خون استان كرمان گفت: اين استان از نظر درصد اهداي خون توسط اهدا كنندگان مستمر از ميانگين كشوري بالاتر است.
ميرزايي افزود: در سال گذشته بالغ بر 72 هزار اهدا كننده خون در استان كرمان داشته ايم و بايد تلاش كنيم كه اهدا كنندگان مستمر افزايش يابد.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر 2 مركز خونگيري در شهر كرمان فعاليت دارد گفت: كمبود مراكز خونگيري از مشكلات سازمان انتقال خون استان كرمان به شمار مي رود.
3029/7440