جلال زراعت پيشه روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مصرف برق در اين ميزان لامپ جمع آوري شده، معادل برق مصرفي حدود سه هزار خانوار است.
وي اظهار داشت: طرح جمعآوري ريسهها و چترهاي روشنايي در شيراز از اواخر تيرماه با دستور دادستاني و مقام قضايي آغاز شده است و اجراي آن با همراهي عوامل انتظامي، ادامه دارد.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق شيراز گفت: بعضي از ريسههاي روشنايي استفاده شده در شيراز و در برخي معابر معادل يك يا چند واحد مسكوني برق مصرف ميكند.
وي ادامه داد: مصرف بي رويه برق در ريسه هاي نوراني به ويژه در ساعت هاي اوج مصرف تعادل بين توليد مصرف را مختل ميكند و ناچار به اعمال خاموشي ميگردد.
زراعت پيشه گفت: مصرف منطقي و متعادل برق و انرژي در جامعه بايد به يك فرهنگ تبديل شود؛ بعضي از مصرف كنندگان در بخشهاي مختلف در زمينه مصرف بهينه انرژي، برنامهريزي مناسبي ندارند و برق را بد مصرف مي كنند.
اين مقام مسئول اظهار داشت: تامين روشنايي شهر با مصرف بهينه برق امكان پذير است، امروزه انواع چراغهاي روشنايي كم مصرف در بازار موجود است و ميتوان شهري روشن و با روشنايي مناسب داشت و در مصرف برق هم صرفهجويي كرد.
/ 20276113
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۴
شيراز - ايرنا - مديرعامل شركت توزيع برق شيراز گفت: از ابتداي اجراي طرح جمع آوري ريسه هاي نوراني به عنوان نماد اسراف در مصرف انرژي تا بامداد يكشنبه، 231 هزار لامپ در شيراز جمعآوري شده است.