اكبر حسن بگلو روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در حال حاضر هفت مگاووات از اين نيروگاه هاي گازي در حال بهره برداري بوده و به زودي نيز 14 مگاوات ديگر در مدار بهره برداري قرار مي گيرد.
وي با اشاره به اينكه نيروگاههاي توليد پراكنده از جهت جذب سرمايههاي متوسط و تامين انرژي اهميت ويژه اي دارد، ادامه داد: يكي از مزاياي اين نيروگاه ها ويژگي توليد پراكنده آنهاست كه ضمن بهبود برخي از پارامترهاي شبكه به دليل متمركز نبودن توليد از ديدگاه پدافند غيرعامل بسيار بااهميت است.
وي با بيان اينكه نيروگاههاي تجديدپذير نوعي ديگر از نيروگاههايي است كه در دسته انرژي نو و توليد پراكنده قرار مي گيرد، گفت: در اين زمينه نيز هفت مولد خورشيدي با ظرفيت 70 كيلووات براي مشتركان آذربايجان غربي نصب شده است.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق آذربايجان غربي بيان كرد: افرادي كه انشعاب برق دارند مي توانند به اندازه انشعاب خود تا سقف 100 كيلووات نسبت به نصب سيستم خورشيدي اقدام كنند.
حسن بگلو با اشاره به اينكه 2 طرح تحقيقاتي براي نخستين بار در كشور در آذربايجان غربي به اجرا درآمده است، گفت: ساخت دستگاه تشخيص انشعاب غيرمجاز و روغن ترانس بر پايه پلي استر جزو اين طرح هاست.
وي با اشاره به خريد تضميني برق از مشتركان خانگي، گفت: در صورت توليد برق توسط مشتركان با استفاده از سيستمهاي خورشيدي و بادي برق توليد شده آنان را 13 برابر قيمت فروش خريداري مي كنيم.
وي اضافه كرد: مراحل ساخت و آزمايش دستگاه تشخيص انشعاب غيرمجاز به اتمام رسيده و همچنين مراحل تست روغن ترانس نيز با موفقيت در آزمايشگاه هاي مرجع وزارت نيرو انجام شده است و اين روغن هيچ ضرري به محيط زيست ندارد.
به گزارش ايرنا 99 درصد جمعيت سه ميليون و 265 هزار نفري اين استان از نعمت برق برخوردار هستند؛ يك ميليون و 179 هزار و 69 مشترك برق در استان وجود دارد كه از اين تعداد 316 هزار و 485 مشترك روستايي و 862 هزار و 584 مشترك شهري هستند.
سالانه يكهزار و 250 مگاوات برق در آذربايجان غربي توليد و تنها يكهزار مگاوات آن مصرف مي شود.
8135/3072
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۹
اروميه- ايرنا- مديرعامل شركت توزيع نيروي برق آذربايجان غربي با اشاره به اينكه براي احداث 19 نيروگاه گازي در استان مجوز صادر شده، گفت: اين تعداد در بين شركت هاي توزيع برق كشور كم نظير است.