دكتر حامد قضاوي روز يكشنبه در نشست خبري به مناسبت هفته ترويج تغذيه با شير مادر افزود: اين در حالي است كه شاخص استمرار تغذيه با شير مادر تا 2سالگي، 62 درصد از كودكان مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي مشهد را شامل مي شود.
وي خاطرنشان كرد: شير مادر مائده الهي است و هيچ نوزادي نبايد از آن محروم شود، برنامه هاي ترويج تغذيه با شير مادر از دهه 1370 در خراسان رضوي آغاز شد و ارتقاي شاخص هاي مربوطه به طور جدي دنبال مي شود.
وي با اشاره به برنامه هاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد در خصوص ترويج تغذيه با شير مادر گفت: آموزش و مشاوره مادران باردار و شيرده پيرامون اهميت تغذيه كودك با شير مادر و آموزش نحوه شيردهي صحيح توسط پرستاران در بيمارستان ها بلافاصله پس از زايمان از جمله اين برنامه ها است.
قضاوي با بيان اينكه برخي از مراكز خدمات جامع سلامت به تجهيزات كمك شيردهي مجهز شده اند، افزود: مادراني كه به كمك و مشاوره بيشتر احتياج دارند به اين مراكز ارجاع داده ميشوند.
يك پزشك متخصص نوزادان نيز گفت: در دين اسلام تاكيد فراواني بر تغذيه با شير مادر شده و مطابق آموزه هاي قرآني، مادران بايد بين 21 تا 24 ماه كودكان را با شير خود تغذيه كنند.
دكتر جواد پريزاده افزود: كودكاني كه از شير مادر تغذيه ميكنند در مقابل بيماري هاي مختلف و سرطان مقاوم ترند و باهوش تر از ساير كودكان بوده و كمتر بزهكار ميشوند.
10 تا 16 مردادماه در كشور هفته ترويج تغذيه با شير مادر نامگذاري شده است.
3027/5132
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۲
مشهد- ايرنا- مدير سلامت جمعيت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: هم اكنون 82 درصد نوزادان زير پوشش مراكز بهداشتي و درماني اين دانشگاه در خراسان رضوي تا 6 ماهگي با شير مادر تغذيه مي شوند.