به گزارش ايرنا، محمد جواد كوليوند روز دوشنبه در بازديد از روند مسافربري شدن فرودگاه بين المللي پيام افزود: برق، آب، راه هاي دسترسي و دفن زباله در حلقه دره از مشكلات پيام است كه پيگيري مي شوند.
وي اضافه كرد: با پيگيري و رفع اين مشكلات، اميدواريم كه به زودي پروازهاي مسافري از فرودگاه بين المللي پيام آغاز شود.
رئيس كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي نيز در اين بازديد ضمن تقدير از مساعدت هاي وزير ارتباطات و مجموعه پيام براي راه اندازي بخش مسافري فرودگاه پيام گفت: عملكردها در مجموعه پيام براي تحقق روند مسافربري شدن پيام كه آرزوي ديرينه مردم اين استان است به خوبي در حال پيشرفت است.
عزيز اكبريان با اشاره به مسافربري شدن پيام در آينده نزديك اظهار داشت: پيشنهاد ما به استاندار البرز اين است كه يك تيم را مشخص تا ضمن كار شبانه روزي تلاش كنند در هفته دولت بخش مسافري فرودگاه بين المللي پيام با حداقل مشكلات راه اندازي شود.
مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي پيام البرز نيز با اشاره به راه اندازي بخش مسافري اين فرودگاه تا شهريور ماه امسال گفت: تجهيز اين مجموعه مطابق با شاخص هاي كيفي بين المللي انجام شده است.
سعيد زرندي با بيان اينكه در مجموع 5 ميليون نفر در استان هاي البرز، قزوين و تهران از مسافربري شدن پيام منتفع مي شوند ، اظهار داشت: با اجرايي شدن اين پروژه عظيم ملي سهم غرب استان تهران حدود يك ميليون و 700 هزار نفر و بقيه سهم استان هاي البرز و قزوين است.
وي اضافه كرد: اين فرودگاه ظرفيت هاي زيادي دارد و از زير ساخت مطلوبي برخوردار است، طول باند فرودگاه 4200 متر بوده و بدليل باري بودن فرودگاه، باند آن بسيار مستحكم است از طرفي با توجه به خواسته مردم مبني بر مسافري شدن فرودگاه پيام اين امر با موافقت وزارت ارتباطات در دستور كار قرار گرفت.
زرندي گفت: حوزه فرودگاهي استانداردهاي بسيار پيچيده اي دارد كه از شاخص هاي بين المللي تبعيت مي كند به نحوي كه براي مسافري شدن فرودگاه پيام 280 استاندارد و تغيير ابلاغ شد كه عمده آنها انجام شده و در شهريور ماه فرودگاه به مرحله مسافري خواهد رسيد.
وي ادامه داد: بر اساس تقسيم كاري مقرر شد كه مسولان استاني نيز در كنار اين پروژه ملي باشند، بخش بسيار بزرگي از تعهدات پيام انجام شده است اما نگران راه هاي دسترسي به فرودگاه پيام هستيم؛ هر چند استاندار البرز نيز بر رفع اين مشكل تاكيد بسيار زيادي داشتند.
زرندي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ظرفيت هاي منطقه ويژه اقتصادي پيام اظهار داشت: از
ظرفيت هاي اين منطقه، با توجه به قدمتي كه دارد استفاده مطلوبي نشده به همين دليل و با جديت بحث پروازهاي باري كه تعطيل شده بود را از سال 94 دوباره فعال كرديم كه هم اينك به صورت منظم خدمات خود را به تجار و توليدكنندگان ارائه مي دهد.
شركت خدمات هوايي پيام در سال 1369 تحت عنوان مركز خدمات هوايي براي ارائه خدمات هوايي و حمل ونقل و توزيع بار كالاهاي پستي و ارائه خدمات بالگردي به نقاط صعب العبور در شرايط جوي متفاوت و پشتيباني از عمليات توسعه و تائيد و تجهيز و نگهداري مراكز، دستگاه ها و امكانات مخابراتي و پستي كشور فعاليت خود را آغاز كرد.
با توجه به موقعيت و جايگاه اين شركت و همجواري آن با استان تهران طبق مصوبه تيرماه 1382 هيات دولت، 3 هزار و 600 هكتار از اراضي فرودگاه پيام به عنوان منطقه ويژه اقتصادي تعيين شد.
نزديكترين منطقه ويژه اقتصادي كشور به تهران، قرار داشتن فرودگاه در داخل اراضي منطقه ويژه و امكان بهره گيري از كليه تأسيسات، تجهيزات و تسهيلات آن، قرارگرفتن در مجاورت مركز اقتصادي، صنعتي و كشاورزي كشور، نزديكي به راه آهن سراسري، متروي تهران - كرج و شاهراه هاي ارتباطي كشور و دارا بودن شرايط اقليمي مناسب از جمله مزيت هاي اين منطقه است.
همچنين برخورداري از امكانات زيربنايي و اداري مانند گمرك، صدورگذرنامه اختصاصي و بانك، وجود نيروي كار ارزان در منطقه، قرار گرفتن در مسير تلاقي 5 استان اقتصادي كشور، نزديكي به مراكز تحقيقاتي و نيروهاي تحصيل كرده و متخصص منطقه، نزديكي به مراكز توليد ميوه، سبزي و گل و گياه بدون محدوديت و مراكز عمده توليد و مصرف كالاها و خدمات، وجود هاب پستي از ديگر مزيت هاي فرودگاه پيام و منطقه ويژه اقتصادي آن است .
اكنون خدمات هوايي حمل بار و كالا در فرودگاه پيام به اقصي نقاط جهان در حال انجام است.
مسافربري شدن فرودگاه بين المللي پيام، آرزوي ديرينه مردم استان البرز است كه طي برنامه ريزي هاي صورت گرفته در هفته دولت امسال تحقق مي يابد.
7414/ 6155
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹
كرج-ايرنا-رئيس كميسيون شوراها و امور داخلي مجلس شوراي اسلامي گفت كه مسافربري شدن فرودگاه پيام با مشكلاتي مواجه است كه با هدف به سرانجام رساندن آن، پيگيري مي شود.