ساري - ايرنا - دادستان عمومي و انقلاب مركز استان مازندران گفت: سازمان بازرسي استان يك فقره پرونده قضايي مربوط به سازمان عمران شهرداري ساري بابت تخلف مالي 2 هزار و 900 ميليارد ريالي را ارائه كرد كه متهمان اصلي اين پرونده شناسايي و مشخص شدند.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، سازمان عمران وابسته به شهرداري بر اساس اساسنامه با هدف درآمد زايي با استقلال مالي در زمينه هاي عمراني، خدماتي، توليدي و تهيه و تأمين نيازمنديهاي عمومي شهر و شهرداري فعاليت مي كند.
سيد يونس حسيني روز دوشنبه در نشست خبري به مناسبت هفده مرداد روز خبرنگار افزود: عنوان اين تخلف مالي هنوز از سوي بازپرس مبني بر ' اختلاس ' ،' جابجايي منابع پولي ' و يا ' سوء استفاده مالي ' مشخص و نهايي نشده است.
وي با اشاره به اينكه متهمان اين پرونده احضار شدند اما از مديران شهرداري ساري نيستند ، ادامه داد: شهروندان ساروي يقين داشته باشند دادستاني به صورت ويژه ، جدي و بدون تعارف از حق و حقوق مردم دفاع مي كند.
دادستان ساري گفت: به هيچ وجه تحت فشار گروه هاي خاصي در مورد اين پرونده قرار نگرفته ايم و با هركسي كه در اين زمينه صحبت شده است، اصرار بر برخورد قاطع بود.
دادستان مركز مازندران با اشاره به اينكه طبق نظر بازپرس اين پرونده نياز به تحقيقات تكميلي و كارشناسي بيشتري دارد ، افزود: با شخص شهردار ساري نيز 2 بار در مورد اين پرونده صحبت شد و ايشان نيز بر برخورد قانوني و قاطع با متخلفان اصرار دارد.
شهرداري ساري با سابقه حدود يكصد ساله ، در حال حاضر امور اين شهر 350هزار نفري را با سه منطقه ، پنج معاونت و 10 سازمان زيرمجموعه مديريت مي كند.
سازمان عمران ، ترافيك ، آتش نشاني ، تاكيسراني ، اتوبوسراني ، بهشت رضا (ع) ، حمل و نقل و ترافيك ، پارك ها و فضاي سبز ، فناوري اطلاعات و آمار ، مديريت پسماند و ميادين و تره بار از سازمان هاي تابعه شهرداري ساري است.
شهرداري ساري همچنين داراي معاونت هاي 'شهرسازي ، معماري و امور مناطق ' ، ' اداري و مالي ' ، ' خدمات شهري ' ، ' فني و عمراني ' و ' فرهنگي و اجتماعي ' است و بودجه سال 96 ان افزون بر 6 هزار ميليارد ريال بود .
**وجود 103فقره پرونده تخلف شهرداري ها و دستگاه هاي اجرايي مازندران
دادستان عمومي و انقلاب مركز استان مازندران از وجود 55پرونده تخلف مديران و كاركنان دستگاه هاي اجرايي و 48فقره پرونده تخلف شهرداران در استان خبر داد و گفت: همه اين پرونده ها در حال بررسي است.
حسيني گفت: دستگاه قضائي بدون تعارف بررسي پرونده هاي تخلف دستگاه هاي اجرايي را انجام مي دهد خط قرمزي را نيز تعيين نكرده است.
وي مهمترين دغدغه هاي استان مازندران را مقولات زيست محيطي به ويژه در حوزه برداشت غير مجاز شن و ماسه ، تجاوز به عرصه هاي ملي ،تغيير كاربري غير قانوني زمين هاي كشاورزي و مهمتر از همه ورود پساب هاي خانگي، صنعتي و كشاورزي به منابع آب هاي سطحي زير زميني و دريا عنوان كرد.
او افزود: بررسي از 22شناگاه استان مازندران نشان داده كه 18شناگاه بايد پرچم زرد نصب شود يعني اينكه آلودگي در اين مناطق وجود دارد اما افراد خود مجاز به انتخاب براي ورود به دريا براي شنا هستند.
دادستان مركز استان مازندران گفت: 2شناگاه به دليل آلودگي شديد با نصب پرچم قرمز تعطيل شد و 2شناگاه نيز در شهرهاي رامسر و محمودآباد سالم و پرچم آبي دارند.
طرح سالمسازي درياي خزر در 338 كيلومتر از ساحل مازندران از روز اول خردادماه اغاز و اين طرح تا پايان شهريورماه سال جاري ادامه دارد و شنا در اين طرح ها با حضور نجات غريق ازساعت 8 صبح شروع و تا ساعت 18 عصر ادامه دارد.
هشداردرباره ريزگردها در دره هراز مازندران
دادستان ساري درمورد فعاليت هاي غيراصولي و برداشت بي رويه از معادن شن و ماسه رودخانه اي و كوهي و خطر ايجاد كانون ريزگردها در دره هراز ، محدوده شهرستان آمل هشدار داد و گفت: در بازديد ميداني از 6 شركت معدن شن وماسه جاده هراز پنج شركت به دليل تخلف تعطيل شده است.
وي با بيان اينكه آب رودخانه هراز در اثر بي توجهي به مقولات زيست محيطي همواره كدر و آلوده است، گفت: اگر نتوانيم فعاليت هاي معادن شن و ماسه را مديريت كنيم، به طور يقين در آينده نزديك دره هراز آمل به كانون ريزگردها تبديل مي شود.
وي همكاري بين سازمان صنعت، معدن و تجارت ، منابع طبيعي و محيط زيست در مازندران را ضعيف توصيف كرد و گفت: دادستاني هاي استان مازندران در مورد حفاري براي برداشت شن و ماسه ماموريت ويژه دارند.
بر اساس آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران، 43 واحد معدني در زمينه برداشت شن و ماسه در مسير جاده هراز آمل فعال هستند و به طور متوسط بيش از 60 درصد شن و ماسه توليدي ومصرفي استان در اين شهرستان توليد و تامين مي شود.
6990/1899