«خيرالله خادمي» روز دوشنبه در حاشيه بازديد از اين كريدور در محدوده شهرستان مهاباد و در گفت و گو با خبرنگار ايرنا بيان كرد: اين طرح از مرز بازرگان آغاز شده و با گذر از استان هاي آذربايجان غربي، كردستان، كرمانشاه، لرستان و خوزستان به بندر امام خميني(ره) ختم مي شود.
وي با اشاره به اينكه 300 كيلومتر از اين كريدور در محدوده آذربايجان غربي قرار دارد، بيان كرد: ورودي و خروجي مسير اين كريدور در شهرهاي اين استان از جمله مهاباد بايد به بزرگراه و مسير چهار بانده مجهز شود.
مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل ادامه داد: 50 درصد از محدوده اين كريدور شامل 150 كيلومتر در استان آذربايجان غربي به اتمام رسيده است.
وي افزود: 100 كيلومتر ديگر از اين كريدور در محدوده استان هاي آذربايجان غربي و كردستان هم امسال با اعتباري بالغ 650 ميليارد ريال آماده سازي مي شود كه 80 درصد آن تاكنون تخصيص يافته است.
«خادمي» با بيان اينكه اعتبار پيش بيني شده براي اجراي اين طرح ملي در سال جاري كمتر از سال گذشته است، ادامه داد: براي تامين اعتبار بيشتر از ساير منابع در اختيار دولت و اسناد خزانه اي كه خارج از سقف اعتبار به وزارتخانه اختصاص مي يابد، تلاش مي شود.
وي همچنين با اشاره به اينكه طرح هاي بزرگ ملي ديگري در آذربايجان غربي در حال اجراست، گفت: براي چهار بانده كردن جاده هاي اين استان به سمت جاده هاي مرزي و مسير اروميه به تبريز برنامه ريزي شده است.
معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه طرح راه آهن مراغه - اروميه با 184 كيلومتر طول و با هدف اتصال مركز آذربايجان غربي به شبكه سراسري راه آهن در دست اجراست، گفت: آخرين مراحل ريل گذاري نقده به سمت اروميه در حال اتمام است و پيش بيني مي شود اين طرح تا پايان تابستان به بهره برداري برسد.
«خادمي» با اشاره به اينكه رييس جمهوري يا معاون اول در آيين افتتاح اين طرح ريلي حضور مي يابد، اضافه كرد: آذربايجان غربي سومين استاني است كه امسال به شبكه سراسري ريلي كشور متصل مي شود.
به گزارش ايرنا بخش حمل و نقل 2 نقش اساسي در اقتصاد كشور دارد؛ اولين نقش و كاركرد آن اثر مستقيمي است كه به عنوان يك فعاليت اقتصادي بر ايجاد اشتغال ميگذارد و دومين كاركرد آن فراهمكردن يكي از كليديترين زيرساختهاي اقتصادي براي رشد و توسعه اقتصادي ساير بخشهاي اقتصاد است.
3093/3072
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۱
مهاباد- ايرنا- معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل گفت: 640 كيلومتر از كريدور يكهزار و 420 كيلومتري شمال به جنوب غربي كشور احداث شد.