ياسوج - ايرنا- استاندار كهگيلويه وبويراحمد تاكيد كرد: قانع كردن مردم با تكيه بر سرمايه اجتماعي ، مسئوليت پذيري ، تعامل بيني بخشي و نگاه فرابخشي مهمترين اصل و ضرورت جامعه در شرايط كنوني است.

به گزارش ايرنا، علي محمد احمدي روز سه شنبه در نشست شوراي اداري كهگيلويه وبويراحمد با حضور حجت الاسلام و المسلمين سيد محمود علوي وزير اطلاعات اظهار داشت: يكي از راهبردها و رويكردهاي اساسي مديريت اجرايي استان نيز حركت بر همين اصل و پرهيز از حركت هاي ضدتوسعه اي است.
وي با تشريح برخي آفت ها و آسيب هاي موجود در استان كهگيلويه وبويراحمد، گفت: دامن زدن به بحث هاي قومي و طايفه اي ، نبود روحيه مسئوليت پذيري و نگاه هاي جزيره اي و بخشي به جاي كلان نگري از عوامل ضدتوسعه اي در اين استان محسوب مي شود.
وي ابراز داشت: مديريت اجرايي كهگيلويه وبويراحمد در راستاي سياست ها و راهبردهاي مدبرانه دولت به دنبال عوام فريبي و نگاه هاي فريبكارانه به مردم نبوده و شفاف سازي توام با اقناع و تكريم مردم را سرلوحه كار خود قرار داده است.
استاندار كهگيلويه وبويراحمد با تاكيد بر اينكه اين استان همواره جزء استان هاي اول تا پنجم از نظر ضريب امنيت در حوزه هاي گوناگون بوده است، گفت: مهمترين رويكرد شوراي تامين و نهادهاي امنيتي و اطلاعاتي نيز مردم محوري و مشاركت آنها در تامين اين نياز اساسي جامعه است.
وي به برخي از ظرفيت ها و قابليت هاي توسعه اي در حوزه عمراني و اقتصادي در كهگيلويه وبويراحمد اشاره كرد و گفت: بيش از 20 طرح مهم عمراني بزرگ ملي و استاني در بخش هاي گوناگون هم اينك در اين استان در حال اجراست كه با بهره برداري آنها استان بر روي ريل توسعه قرار خواهد گرفت.
احمدي افزود: عمده اين طرح ها در حوزه هاي راه وحمل ونقل اعم از هوايي و زميني ، انرژي، سدسازي و آبرساني به شهرهاي مختلف استان است.
وي بيان كرد: طرح تطويل باند فرودگاه ياسوج با اعتباري افزون بر300ميليارد ريال و پيشرفت فيزيكي 100درصدي ، چهارخطه كردن حدود 90 كيلومتر از ورودي هاي شهرهاي استان و طرح ملي جاده پاتاوه - دهدشت با پيشرفت فيزيكي بالاي 70درصد از مهمترين طرح هاي در دست اجرا در حوزه راهسازي است.
با اجراي طرح تطويل فرودگاه ياسوج، طول باند از 2 هزار و 600 متر به بيش از سه هزار و 200 متر افزايش مي يابد كه اين مهم امكان نشستن هواپيماهاي فوكر 100و متوسط در اين فرودگاه را فراهم مي سازد.
وي جاده ملي پاتاوه - دهدشت به طول 137كيلومتر را يكي از مهمترين طرح هاي ملي در حوزه راهسازي دانست و گفت: امسال نيز افزون بر يك هزار ميليارد ريال براي شتاب بخشي اين طرح اختصاص يافته است.
احمدي بيان كرد: با بهره برداري از اين طرح ضمن كوتاه تر شدن مسير اصفهان به بنادرجنوبي كشور، بيش از 400روستاي محروم در 2شهرستان بويراحمد و كهگيلويه با جمعيتي افزون بر 100هزار نفر از نعمت جاده مناسب برخوردار خواهند شد.
استاندار كهگيلويه وبويراحمد گفت: جاده ترانزيتي چرام- گچساران به سمت بنادرجنوبي و اتصال آن به جاده ملي پاتاوه - دهدشت نيز بر رونق و اثربخشي اين طرح ملي و بزرگ افزوده است.
جاده ملي پاتاوه – دهدشت داراي 14 دهنه تونل به طول حدود هشت هزار و 580 متر است كه پنج دهنه به طول 2 و نيم كيلومتر آن در فاز دوم اين طرح و از حدفاصل سرچنار تا لوداب شهرستان بويراحمد است.
كهگيلويه وبويراحمد حدود 6 هزار كيلومتر راه اعم از بزرگراه، راه اصلي ، فرعي و روستايي دارد كه از اين ميزان 142 كيلومتر بزرگراه، 505 كيلومتر راه اصلي، يكهزار و 238 كيلومتر راه فرعي و مابقي نيز روستايي است.
وي يادآور شد: در حوزه حمل و نقل جاده‌اي همچنين اجراي طرح چهارخطه ياسوج – شيراز، ياسوج – سميرم، ياسوج به گچساران و چهارخطه محور شرياني اهواز – شيراز در استان است كه حدود 115 كيلومتر آن از شهرستان‌هاي گچساران و باشت مي‌گذرد.
احمدي آبرساني به 6 شهر استان شامل دهدشت، ليكك، سوق، چرام، لنده و دوگنبدان با اعتباري افزون بر يكهزار و 650 ميليارد ريال را مهمترين طرح عمراني در حوزه آب در اين استان ذكر كرد.
وي احداث سد تنگ سرخ ياسوج كه پس از وقفه اي 2 ساله مجدد از اوايل سال جاري آغاز شده را يكي ديگر طرح هاي مهم در استان ذكر كرد و گفت: مجموع اعتبار اوليه براي اين طرح افزون بر يكهزار و 500 ميليارد ريال است.
وي گفت: تامين آب شرب پايدار و دراز مدت شهر ياسوج، شهرك‌هاي صنعتي و روستاهاي شهرستان بويراحمد از اهداف اساسي در اجراي اين سد بزرگ است.
احمدي احداث سد چم شير در شهرستان گچساران و طرح آبرساني به دشت‌هاي كشاورزي شهرستان هاي گچساران و كهگيلويه با اعتبار 17ي افزون بر يكهزار و 700 ميليارد ريال را از ديگر طرح هاي عمراني مهم در حوزه آب عنوان كرد.
فيلي همچنين اجراي 590 كيلومتر فاضلاب شهرهاي ياسوج، دوگنبدان، دهدشت، چرام و سي‌سخت را با اعتباري افزون بر يكهزار و 850 ميليارد ريال را از ديگر طرح هاي مهم در حوزه آب در اين استان دانست.
وي احداث سه بيمارستان بزرگ و مهم در شهرهاي ياسوج و گچساران را نيز از طرح هاي مهم حوزه بهداشت و درمان در استان دانست وگفت: بيمارستان بزرگ 274 تختخوابي ياسوج يكي از مهمترين اين طرحهاست.
استاندار كهيگلويه وبويراحمد گفت: اين بيمارستان هم اينك بالاي 98درصد پيشرفت فيزيكي دارد و كار تجهيز آن با اعتباري ازفون بر 400 ميليارد ريال رو به اتمام است.
وي ميزان اعتبار هزينه شده براي اين بيمارستان را تاكنون افزون بر 890 ميليارد ريال ذكر كرد.
استاندار كهگيلويه وبويراحمد اظهار داشت: بيمارستان 128 تختخوابي گچساران تاكنون 72 درصد پيشرفت فيزيكي داشته و براي احداث و تجهيز اين بيمارستان 560 ميليارد ريال هزينه برآورد شده است.
عمليات ساخت كارخانه پتروشيمي گچساران بيشتر از 10 سال پيش آغاز شد.
وي ساخت 2 پتروشيمي گچساران و دهدشت را نيز از جمله هاي طرح هاي مهم توسعه اي در حوزه انرژي دانست و گفت: بر اساس برآوردها هم اينك بيش از 500 ميليون دلار در اين حوزه سرمايه گذاري جديد آغاز شده است.
پتروشيمي گچساران هم اكنون با پيشرفت بالاي 50درصد در حال اجراست و كار نصب تجهيزات فني ، خط لوله تامين خوراك از پالايشگاه بيدبلند بهبهان و خط تأمين آب مورد نياز آن از سد كوثر در حال انجام است.
براساس برنامه ريزي صورت گرفته كارخانه پتروشيمي گچساران در سال 98 به بهره برداري مي‌رسد.
با بهره برداري از اين طرح صنعتي بيش از 2 هزار شغل به‌صورت مستقيم و غيرمستقيم ايجاد مي‌شود.
در اين نشست همچنين از خدمات مديركل سابق اداره كل اطلاعات كهگيلويه وبويراحمد تجليل و مديركل جديد اين نهاد امنيتي و اطلاعاتي با حضور وزير اطلاعات معرفي شد.
كهگيلويه وبويراحمد با جمعيتي حدود 713 هزار نفر داراي هشت شهرستان، 17 شهر و يكهزار و 676 روستاي داراي سكنه در جنوب غربي ايران واقع شده است.
1662/3016/