تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۷

تهران – ایرنا - مدیرعامل سازمان حمل ونقل شهر دماوند با تاكید بر هشیاری بیشتر خانواده ها در استفاده از سرویس های مدارس، گفت: بیش از 50 درصد سرویس های این مدارس فاقد پروانه فعالیت است.

حمیدرضا غلامرضازاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به ساماندهی سرویس های مدارس در سطح شهر دماوند اشاره و اظهارداشت: جهت سهولت جابجایی دانش آموزان و اطمینان خاطر والدین آنان با ارائه كارت سرویس مدارس به رانندگان، خدمات سرویس دهی و جابجایی كاملا قانونی صورت می گیرد.
وی ادامه داد: حدود 250 خودرو جهت طرح سرویس های مدارس در منطقه نیازمندیم كه هم اكنون 133 خودرو در این بخش دارای پروانه فعالیت هستند و اكثر رانندگان به دلیل نداشتن گواهی نامه معتبر (پایه دوم) و عدم مراجعه به دستگاه های مربوطه، مجوز فعالیت ندارند.
این مقام مسئول با بیان اینكه امسال نیز همانند سنوات گذشته متولی این امر سازمان حمل و نقل، آموزش و پرورش و پلیس راهور است، افزود: رانندگان متخلف بدانند كه این سازمان در قالب گشت تلفیقی از فعالیت كسانی كه بدون برچسب و كارت مخصوص به عنوان سرویس مدرسه فعالیت می كنند، جلوگیری می كند.
غلامرضازاده مزایای استفاده از خودروهای سرویس مدرسه قانونی و مجوز دار را كنترل و نظارت بر نرخ كرایه سرویس مدارس، كنترل و نظارت بر تعداد دانش آموزان هر خودرو، نظارت بر عملكرد رانندگان، افزایش كیفیت خدمات مسافربری، وجود یك مرجع پاسخگو برای اولیاء دانش آموزان و رانندگان در صورت بروز هرگونه مساله پیش بینی نشده، بیمه حوادث برای سرنشینان خودروی سرویس مدرسه و ... است.
وی با بیان اینكه نقش مدیران مدارس در مدیریت این بخش بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد : از عموم والدین دانش آموزان تقاضا داریم كه به هیچ وجه فرزندان خود را به رانندگانی كه فاقد كارت سرویس هستند نسپارند چرا كه علاوه بر نداشتن صلاحیت لازم در این امر، در صورت بروز حادثه عواقب بعدی بر عهده والدین خواهد بود.

**ساماندهی ایستگاه های تاكسی درون شهری و برون شهری
غلامرضازاده با اشاره به تصویب بودجه 2 میلیارد تومانی این سازمان از سوی شورای اسلامی شهر دماوند، گفت: بودجه تخصیص یافته امسال به ساماندهی علائم ترافیكی، رنگ‌آمیزی و ایمن سازی معابر، خرید تجهیزات ترافیكی، نوسازی ناوگان تاكسی، طرح توسعه تاكسیرانی، ساماندهی وانت بارها، سوخت دیزل، ساماندهی سرویس های مدارس و .... اختصاص می یابد.
مدیرعامل سازمان حمل ونقل شهر دماوند افزود: توسعه و نوسازی ناوگان‌ حمل‌و‌نقل درون شهری و برون شهری، طرحی است كه از 2 سال گذشته آغاز شده و امسال بخشی از این طرح اجرا می شود.
وی به ساماندهی ایستگاه های تاكسی اشاره كرد و افزود: ساخت مجموعه ایی در قالب پاركینگ و ایستگاه تاكسی در میدان 17 شهریور در دستور كار است كه اقدامات اولیه آن انجام شده است.
غلامرضازاده به مناسب سازی ایستگاه‌ تاكسی برون‌شهری اشاره و خاطرنشان كرد: با توجه به برنامه بلندمدت در احداث و تكمیل ترمینال برون شهری، طی 2 سال گذشته بالغ بر یك میلیارد تومان هزینه شد و تاكنون اقداماتی همچون ساخت و تجهیز ساختمان اصلی، نصب 2 سایه‌بان برای استقرار تاكسی ها، جدولكشی و آسفالت محوطه ترمینال و همچنین پیگیری خدمات زیربنایی صورت گرفته است.

**ساماندهی 180 تاكسی فرسوده در دماوند
وی با بیان اینكه هم اكنون تعداد 435 تاكسی درون شهری و بخش مركزی توسط این سازمان مدیریت می شود، گفت: حمل ونقل عمومی شهرستان از نظر تعداد تاكسی در وضعیت مطلوبی است ولی كیفیت خدمات به مرحله مطلوب نرسیده است.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل شهر دماوند ادامه داد: تاكنون 180 تاكسی فرسوده شهر را ساماندهی كرده ایم و امسال نیز از ابتدای شهریور ماه خودروهای بالای 10سال عمر مفید، ساماندهی می شود.
وی به دیگر خدمات همچون پیگیری بیمه رانندگان حمل و نقل عمومی اشاره و بیان كرد: تمدید دفترچه‌های تاكسی‌رانی، عوارض خودرو، بیمه‌ وانت بارها و تاكسی‌ران‌ها و طرح توسعه تاكسی ها و همچنین طرح پروانه فعالیت ناوگان دیزل از دیگر فعالیت های این سازمان است.

**افزایش نرخ كرایه تاكسی های دماوند مطابق با تورم
مدیرعامل سازمان حمل و نقل شهر دماوند در خصوص افزایش نرخ كرایه تاكسی های دماوند تصریح كرد: با توجه به نرخ اعلام شده توسط فرمانداری شهرستان، افزایش كرایه ها مطابق نرخ تورم 12.5درصد محاسبه می شود؛ ممكن است كه در بسیاری از خطوط به دلیل میزان كم گله مندی وجود داشته باشد ولی باتوجه به دستورالعمل اعمال شده است.
غلامرضازاده با اشاره به خدمات شركت های مسافربری برون شهری نیز گفت: هم اكنون 2 شركت در بخش مسافربری دماوند به تهران ارائه خدمات می دهند كه یكی از شركت‌ها از نظر قانونی مشكلی ندارد و شركت دیگر تقریبا 90درصد از كارهای خود را انجام داده كه البته اخطارهای لازم را نیز برای تكمیل مدارك دریافت كرده تا مشكلی برای انتقال مسافر ایجاد نشود.
وی با اشاره به مدیریت و شكایات مردمی نسبت به آژانس های سطح شهر نیز بیان كرد: مدیریت این بخش با وجود چندین سال كشمكش بین اصناف و شهرداری، همچنان زیرنظر اتحادیه است اما گاها به سازمان نیز مراجعه می‌شود و ما از طریق اتحادیه پیگیری می‌كنیم و تذكرات لازم را می‌دهیم ولی در اصل اتحادیه باید پیگیر باشد.
تهرام/7246/ 1539