داود غفارپور روز يكشنبه در جلسه ستاد تجهيز درآمد آذربايجان غربي افزود: در سال هاي اخير اقدامات عمراني خوبي در شهرهاي آذربايجان غربي با استفاده از عوارض ماليات بر ارزش افزوده اجرايي شده است اما با اختصاص سهم ويژه، اين اقدامات بيش از پيش توسعه مي يابد.
وي اضافه كرد: علاوه بر آن، سهم توزيع اعتبارات شهري و روستايي از محل عوارض ماليات ارزش افزوده به نسبت 70 درصد شهري و 30 درصد روستايي لحاظ مي شود زيرا شهرنشينان به ويژه در شهرهاي كوچك نياز بيشتري به اين ماليات دارند.
وي بيان كرد: طي سال گذشته يكهزار و 915 ميليارد ريال ماليات بر ارزش افزوده به شهرداري ها و دهياري هاي آذربايجان غربي پرداخت شد.
مديركل امور اقتصادي و دارايي آذربايجان غربي ادامه داد: يكهزار و 320 ميليارد ريال از اين ميزان به 42 شهرداري و 595 ميليارد ريال به دهياري ها اختصاص يافت.
رييس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجان غربي نيز در اين جلسه گفت: 2 دغدغه اصلي و مشترك سازمان مديريت و برنامهريزي و اداره كل امور مالياتي استان، نحوه تقسيم عوارض ارزش افزوده بين شهرداريها و دهياريهاي استان و نحوه هزينه كرد اين مبالغ است.
ناصر حضرتي افزود: در اين خصوص نياز است تا تصميم هاي لازم اتخاذ و براي تصويب به شوراي برنامهريزي و توسعه آذربايجان غربي ارجاع شود تا مبناي كار اداره كل امور مالياتي قرار گيرد.
وي اضافه كرد: اين تصميم موجب ايجاد انگيزه در بين مردم شده و مردم مطلع ميشوند مالياتي كه پرداخت ميكنند در كارهاي عمراني صرف خواهد شد.
به گزارش ايرنا، قانون ماليات بر ارزش افزوده از سال 1387 در كشور به اجرا درآمده و از سال 1394 نيز ميزان ماليات بر ارزش افزوده از 6 به 9 درصد افزايش يافته است.
بخشي از ماليات بر ارزش افزوده به شهرداري ها و دهياري ها و حوزه بهداشت و درمان اختصاص مي يابد.
2093/3072
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶
اروميه- ايرنا- مديركل امور اقتصادي و دارايي آذربايجان غربي با تاكدي بر اينكه حداقل 30 درصد ماليات بر ارزش افزوده اختصاص يافته به شهرداري ها بايد به صورت عمراني مصرف شود، گفت: اين تصميم در راستاي ايجاد اثرگذاري بيشتر اين عوارض در راستاي بهبود چهره شهرها گرفته شده است.