مشهد – ایرنا – رئیس دانشگاه جامع علمی – كاربردی خراسان رضوی گفت: 17 مركز جامع علمی – كاربردی استان در سال تحصیلی 97-98 از گردونه این دانشگاه خارج شده و نمی توانند پذیرش دانشجو داشته باشند.

مرتضی تشكری روز یكشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: علت حذف این مراكز منع شدن سازمان ها و نهادهای دولتی از برگزاری دوره های آموزش جامع علمی – كاربردی است.
وی با بیان اینكه دانشگاه جامع علمی – كاربردی در 2 نوبت مهرماه و بهمن ماه پذیرش دانشجو دارد، افزود: ممكن است برخی از مراكز تعطیل شده در بهمن ماه در قالب مراكز غیردولتی دانشگاه جامع علمی – كاربردی پذیرش دانشجو را از سر بگیرند.
وی اظهار داشت: 58 مركز جامع علمی – كاربردی مربوط به نهادهای دولتی، غیردولتی و خصوصی در خراسان رضوی وجود دارد كه از این تعداد 31 مركز برای سال تحصیلی 97- 98 دانشجو می پذیرند.
رئیس دانشگاه جامع علمی – كاربردی خراسان رضوی گفت: 306 كد رشته محل در این دانشگاه وجود دارد كه 190 رشته معادل 62 درصد مربوط به دوره كاردانی و 116 رشته معادل 38 درصد مربوط به دوره كارشناسی است.
تشكری اظهار داشت: ظرفیت پذیرش دانشجو در 2 مقطع یاد شده در مهرماه امسال 18هزار نفر است؛ با این حال هم اینك این دانشگاه 25 هزار دانشجو دارد كه از این تعداد چهار هزار نفر در مقطع كاردانی و 10 هزار نفر در مقطع كارشناسی تحصیل می كنند.
وی افزود: مهرماه امسال سه رشته جدید شامل بازسازی یارانه ای، كنترل كیفی مواد غذایی و مدیریت مجتمع های تجاری در مقطع كاردانی برای نخستین بار در دانشگاه جامع علمی – كاربردی خراسان رضوی پذیرش دانشجو دارند.
رئیس دانشگاه جامع علمی – كاربردی خراسان رضوی گفت: سالانه حدود 6 هزار نفر از این دانشگاه دانش آموخته می شوند كه 76 درصد آنان جذب بازار كار می شوند.
تشكری افزود: سه هزار و 680 مدرس فعال و 760 مدرس خبره در این دانشگاه مشغول تدریس هستند، و اخیرا پالایشی در خصوص مدرسان دانشگاه انجام گرفت كه در نتیجه آن هزار و 600 مدرس حذف شدند.
وی افزود: در آخرین فراخوان داده شده برای جذب مدرس در این دانشگاه، هزار و 300 نفر متقاضی بودند كه از این تعداد 538 نفر پذیرفته شدند؛ در فراخوان جدید كه برای دوره بعدی منتشر می شود 400 مدرس دیگر جذب دانشگاه می شوند.
تشكری اظهار داشت: افزایش میزان شهریه برای دانشجویان مهرماه امسال در دانشگاه جامع علمی – كاربردی خراسان رضوی در رشته های حوزه صنعت و كشاورزی 8 درصد و در رشته های مدیریت خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر 5 درصد است.
وی اختصاص رفاه كارت دانشجویی به دانشجویان مناطق محروم دانشگاه جامع علمی –كاربردی و پرداخت وام 500 میلیون ریالی برای دانشجویان دارای ایده های نوآورانه را از دیگر خدمات رفاهی این دانشگاه در سال جدید تحصیلی برشمرد.
وی میزبانی خراسان رضوی در جشنواره درون دانشگاهی حركت، چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت، ششمین كنفرانس ملی – دانشجویی كارآفرینی، چهارمین نمایشگاه اشتغال و كارآفرینی استان، پنجمین دوره مسابقات المپیاد كشوری در فوتسال و والیبال را از برنامه های فرهنگی دانشگاه در سال جاری عنوان كرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی – كاربردی خراسان رضوی با بیان اینكه مركز آموزشی فرهنگ و هنر 2 به دلیل كیفیت پایین آموزشی تعطیل شده، گفت: دانشجویان این مركز به مركز فرهنگ و هنر یك منتقل می شوند و كارهای مربوط به دانش آموختگی دانشجویان آن مركز نیز در مركز شماره یك انجام می گیرد.
7489/5132