بندرعباس – ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: سالانه 25هزارتن گوشت مرغ در اين استان توليد و به بازار مصرف عرضه مي شود.

طهماسب غلامپور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا ميزان مصرف سالانه مرغ اين استان را 31 هزار تن عنوان كرد و افزود: كمبود شش هزارتني نيز از استانهاي فارس، يزد و كرمان تامين مي شود.
وي ادامه داد: با توجه اين آمار، سرانه مصرف گوشت مرغ در استان هرمزگان را 18 كيلوگرم است.
به گفته وي 2 واحد توليد جوجه يك روزه نيز در هرمزگان در حال فعاليت هستند كه با بهره برداري از يك واحد در شهرستان بستك اين تعداد تا پايان امسال به سه واحد افزايش مي يابد.
غلامپور، آمار افراد شاغل در مرغداري هاي هرمزگان را يكهزارو200 نفرعنوان كرد و افزود: مقدار نقدينگي مرغداري هاي اين استان نيز به يك هزار و 660ميليارد ريال مي رسد.
در اطلاعات منتشره سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان تعداد مرغداري هاي اين استان 332 واحد اعلام شده كه از اين تعداد 295 واحد در چرخه توليد قرار دارند.
دراين اطلاعات تعداد كشتارگاه هاي طيور هفت واحد اعلام و گفته شده پنج واحد كارخانه تامين خوراك دام و طيور با ظرفيت سالانه 225هزارتن در حال فعاليت هستند.
6149 /6048