تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۸

بوشهر- ايرنا- مدير توانمندسازي و مشاركت هاي مردمي بنياد علوي گفت: از سال گذشته تاكنون با اجراي 800 طرح اشتغالزايي هفت هزار فرصت شغلي در مناطق روستايي كشور ايجاد شده است.

به گزارش ايرنا، ابراهيم عصمت لو روز سه شنبه در نشست بررسي روند اجراي طرح هاي توانمندسازي و اشتغال روستايي استان بوشهر افزود: همچنين قرارداد يكهزار و 677 طرح با هشت هزار ميليارد ريال اعبتار منعقد شده كه با اجراي اين طرح ها زمينه اشتغال 14 هزار نفر ايجاد مي شود.
وي بيان كرد: در استان بوشهر 45 طرح با 310 ميليارد ريال اعتبار و 540 فرصت شغلي به مرحله انعقاد قرارداد و از اين مجموع هشت طرح با 148 نفر اشتغالزايي به بهره برداري رسيده است.
عصمت لو بيان كرد: 35 درصد اين طرح ها بخش خدمات، 27 درصد كشاورزي و 47 درصد در صنعت و معدن اجرا مي شود.
مدير توانمندسازي و مشاركت هاي مردمي بنياد علوي گفت: براساس تفاهم بنياد علوي و معاونت توسعه روستايي رياست جمهوري 5 درصد از بهره بانكي طرح هاي توانمندسازي و اشتغال روستايي را بنياد علو، 5درصد را معاونت توسعه روستايي رياست جمهوري و 8 درصد را سرمايه گذار پرداخت مي كند.
معاون توانمندسازي و خدمات اجتماعي بنياد علوي گفت: براساس كاركرد اين بنياد در حوزه بهداشت و درمان احداث 40 درمان بستر، توزيع سبد غذايي بين 80 هزارنفر از مادران باردار و شيرده، احداث يكهزار كلاس درس، ارتقاي تحصيلي و مهارت آموزي دانش آموزان مناطق محروم و اعزام سالانه 10 تا 15 هزار دانش آموز اين مناطق به اردو در مجموعه فرهنگي و ورزشي امام خميني (ره) از جمله اقدام هاي انجام شده توسط اين بنياد است.
احمد حاج عليزاده در باره اجراي طرح هاي اشتغالزاي اين بنياد بيان كرد: در سال گذشته براي اجراي طرح هاي اشتغالزايي با همه 31 استان كشور تفاهم‌نامه امضا شده است كه تاكنون 6‌هزار و 568 درخواست به ازرش 42 هزار ميليارد ريال در استان‌ها ارائه شده است.
وي اظهار كرد: از مجموع اين طرح ها 2هزار و 176 طرح اشتغالزايي روستايي در بانك سينا با 12 هزارو و 350 ميليارد ريال اعتبار و اشتغالزايي 22 هزار نفر به تصويب رسيده است.
حاج عليزاده با اشاره به اينكه 95 درصد اين طرح ها در مرحله پرداخت اقساط خود هستند گفت: يكهزار 625 قرارداد اشتغالزايي روستايي به ارزش هفت هزار و 800 ميليارد ريال در مرحله پرداخت اقساط قرار گرفته است.
وي با اشاره به اجراي طرح هاي آباداني و پيشرفت توسسط بنياد علوي در سطح مناطق محروم و روستايي كشور گفت: اين طرح ها به عنوان الگوي اقتصاد مقاومتي از سال 1394 در منطقه قلعه گنج در جنوب استان كرمان اجرا و در زمان حاضر در شهرستان هاي چالدران، لنده، سمرقند در خراسان شمالي و ملك شاهي در استان ايلام اجرا مي شود.
وي بيان كرد: طرح هاي آباداني و پيشرفت با شعار كار با مردم براي مردم و توانمندسازي و معيشت پايدار در كشور با هدف بهبود معيشت، ارتقاي سطح امنيت، كاهش نرخ بيكاري و توانمندسازي مردم اجرا مي شود.
6047/6043