تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۵

بیروت- ایرنا- 12 سال پیش در چنین روزی حزب الله لبنان پس از 33 روز مقاومت جانانه در برابر ارتش تا بن دندان مسلح رژیم صهیونیستی ، با قدرت افسانه شكست ناپذیری این رژیم را در هم شكست و «مقاومت اسلامی» را در تاریخ رقم زد.

به گزارش ایرنا، 23 مردادماه (14 اوت) به مناسبت پیروزی غرورآفرین حزب الله لبنان در جنگ نامتقارن تابستان سال 2006 روز مقاومت اسلامی نامیده شده است.
رژیم صهیونیستی كه از ابتدا با رویای برپایی كشوری از نیل تا فرات تشكیل شد، هفتاد سال پیش به زور سرنیزه و قتل عام، فلسطینی ها را از خانه هایشان آواره و سرزمین آنان را اشغال كرد. سپس در دو جنگ، ارتش های عربی را شكست داد.
این رژیم در سال 1982 میلادی (1361 خورشیدی) به سرعت توانست نیمی از لبنان را زیر چكمه های سربازان خود در آورد و تا بیروت پایتخت آن پیش رفت . در این میان تنها گروه های كوچك مقاومت لبنانی و فلسطینی سر راهش ایستادند.
در همان سال، با الگوگیری از سیره و راه بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی و آرمان‌های انقلاب، مقاومت اسلامی لبنان با نام حزب الله شكل گرفت و جوانان جان بركف لبنانی طی 18سال مقاومت در مقابل رژیم تا بن دندان مسلح صهیونیستی توانستند دشمن را عقب برانند و در سال 2000 اسرائیل پرمدعا از جنوب لبنان خارج شد.
در ژوئن سال 2006 (تیر ماه 1385 خورشیدی) رزمندگان حزب الله در عملیاتی برق آسا، توانستند با حمله یك گشتی اسرائیلی در جنوب منطقه «عیتا الشعب» واقع در مرزهای جنوبی لبنان با فلسطین اشغالی دو نظامی صهیونیست را به اسارت در آورند تا مانند حركت های مشابهی كه پیش از آن انجام داده بودند، برای مبادله با اسرای خود به كار بگیرند.
اما رژیم صهیونیستی به بهانه این اقدام، در فاصله كوتاهی از این عملیات، اعلان جنگ كرد و لبنان بویژه شهرها و مناطقی كه به دلیل بافت شیعی آنها گفته می شد كه پایگاه های حزب الله در آن قرار دارد، با انواع بمب ها و موشك ها مورد هدف قرار داد و نیروی زمینی ارتش اسرائیل نیز وارد خاك این كشور شد.
«محمد فنیش» از مقام های ارشد حزب الله و عضو كابینه لبنان در گفت و گو با ایرنا این ادعا را كه حزب الله آغازگر جنگ سی و سه روزه بود، رد كرد و گفت كه رژیم صهیونیستی از مدت ها قبل خود را آماده جنگ كرده بود.
وی افزود: جنگ با درگیری آغاز نمی شود؛ جنگ با تصمیم قبلی و برنامه ریزی شروع می شود و در لحظه ای رخ می دهد كه یك طرف فرصت را مناسب بداند.
اما از سویی قدرت موشكی حزب الله كه سرزمین های اشغالی را هدف قرار داد، رژیم صهیونیستی را دچار سردرگمی كرد و از سوی دیگر رزمندگان مقاومت در نبردی جانانه توانستند نیروی زمینی اسرائیل و پیشرفته ترین تانك های آنان را در باتلاق ایستادگی و شجاعت خود گرفتار كنند.
صهیونیست ها كه به خیال خام و البته با حساب كردن روی مزدوران داخلی خود به ویژه در دولت وقت، كار حزب الله را یكسره می پنداشتند، ناوچه «ساعر 5» خود را در سواحل لبنان در شعله آتش دیدند،تانك های «مركاوا» را در حال انفجار مشاهده كردند و دیدند كه موشك های حزب الله بر شهرك های استعماری شان فرود می آید و اشغالگران از ترس به پناهگاه ها فرار می كنند.
سرانجام پس از سی و سه روز ، صهیونیست ها كه برای پایان جنگ، دست به دامن مجامع بین المللی و همپیمانان خود شده بودند، بر اساس قطعنامه 1701 با سرافكندگی مجبور به عقب نشینی شدند.
ژنرال «عبدالرحمن شحیتلی» معاون پیشین ستاد مشترك و عملیات ارتش لبنان در گفت و گو با ایرنا، مهمترین رهاورد جنگ 33 روزه را تغییر توازن قدرت به نفع مقاومت و افزایش بازدارندگی به نفع لبنان دانست و اظهار كرد : گفتمان اسرائیلی ها قبل و بعد از جنگ سال 2006 تغییر كرد، و آنها دیگر قادر به تهدید با جنگ نبودند چرا كه می دانستند، هزینه زیادی باید بابت آن بپردازند.
پس از 12سال، حالا حزب الله كه در نبرد با تروریست های تكفیری نیز، تجربیات جدیدی را كسب كرده است، تبدیل به كابوس صهیونیست ها شده است و از سویی نیز صهیونیست ها كه جنگ در سوریه را در آستانه پایان می بینند، به شدت دست به كار شده اند.
آنها از ترس نفوذ رزمندگان حزب الله در جنگ احتمالی آینده، مرزهای فلسطین اشغالی با لبنان را تبدیل به كارگاهی سراسری كرده اند. بولدوزرهای اسرائیلی لحظه ای در حفر خندق ها و گودال هایی به عمق 15 تا 20 متر از كار نمی ایستند. سربازان نگران اسرائیلی با هراس مشغول گشت زنی در نقاط مختلف هستند. از زمستان سال گذشته نیز اسرائیل پر مدعا چنان متحیر شده كه به ساخت دیوارهای بتنی بلند، كشیدن فنس های مجهز به برق و دوربین های حرارتی، روی آورده است.
به گفته «سید هاشم صفی الدین» رئیس شواری اجرایی حزب الله، مقاومت خود را برای جنگ آماده نمی كند اما در صورت روی دادن هر گونه درگیری بدون شك حزب الله لبنان دارای توان نظامی بسیار بالایی است، به طوری كه توان نظامی شناخته شده و ناشناخته خود را به كار خواهد گرفت و برای دشمن باعث شگفتی و غافلگیری خواهد بود.
جوانان دیگر كشورها، با الگوگیری از حزب الله طی سال های اخیر در عراق، سوریه، بحرین، افغانستان و پاكستان و حتی نیجریه، جنبش های مقاومتی را پایه گذاری كردند و در حال پاكسازی منطقه از لوث وجود تروریسم تكفیری هستند، و بی شك در نبرد آتی هر زمانی كه باشد، برای آزادسازی فلسطین و قدس از شر اسرائیل خواهند شتافت.
اسرائیلی ها اكنون رویای از نیل تا فرات خود را از یاد برده و در پشت دیوارهای بلند پنهان شده اند، و به برگزاری رزمایش های پیاپی مشغولند تا شاید نیروهای خود را برای نبرد احتمالی آینده آماده كنند، هر چند كه گزارش های صهیونیستی اخیر، این جنگ را بعید می داند.
شبس**خاورم**م.ا**2054*1917