به گزارش روز جمعه گروه اخبار علمی ایرنا زا پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان برنامه ای را توسعه دادند كه قادر است انرژی مصرف شده توسط گوشی را بدون اثرگذاری بر كارآیی آن كاهش دهد.
در حال حاضر یك ویژگی درونی سیستم عامل اندروید امكان باز كردن همزمان چندین پنجره و فایل را در اختیار می گذارد و این امر موجب مصرف انرژی بیشتر می شود. اما برنامه جدید محققان واترلو هنگام كار كردن با یك پنجره، شفافیت سایر پنجره ها را كاهش می دهد و در نتیجه انرژی كمتری مصرف می شود.
سیستم عامل های جدید گوشی های هوشمند قابلیت های متعددی را در اختیار كاربران می گذارند و برای ارائه این قابلیت ها عملیات پشت پرده متعددی را نیز اجرا می كنند. انجام این عملیات در زمانی كه ظاهرا كاربر از گوشی خود استفاده نمی كند، موجب كاهش میزان شارژ باتری می شود و در نتیجه تعداد دفعات شارژ افزایش می یابد.
شارژ مستمر باتری نیز موجب كاهش طول عمر آن می شود و باتری هایی كه انتظار می رود 3 سال به خوبی كار كنند، بعد از حدود دو سال دچار اختلال عملكرد می شوند. اما برنامه واترلو با كاهش مصرف انرژی موجب كاهش تعداد دفعات شارژ باتری و در نتیجه افزایش طول عمر آن می شود.
این برنامه توسط 200 كاربر مورد آزمایش قرار گرفته و مشخص شد استفاده از آن عمر باتری را بین 10 تا 25 درصد افزایش می دهد. به عبارت دیگر این برنامه قادر است عمر باتری را روزانه به میزان حدود یك ساعت افزایش دهد.
گزارش كامل این تحقیقات در نشریه IEEE Access منتشر شده است.
علمی (6)**9259
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۳
تهران – ایرنا - محققان دانشگاه واترلو راهكار جدیدی را برای افزایش طول عمر باتری گوشی های هوشمند ابداع كردند.