مدير امور باغباني سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا با بيان اينكه سطح باغ هاي سيب خراسان شمالي سه هزار و 885 هكتار است اظهار داشت: از اين ميزان سه هزار و 600 هكتار بارده است كه اين محصول پس از انگور بيشترين توليد محصولات باغباني استان را به خود اختصاص مي دهد.
محمدعلي شريكيان گفت: ميانگين عملكرد باغ هاي سيب خراسان شمالي 19 هزار و 204كيلوگرم در هكتار است كه با اين وجود باغداران پيشرو با اجراي مديريت هاي فني و رعايت اصول باغي عملكردهاي بيش از 120 تن در هكتار را تجربه كردند.
شريكيان افزود: شيروان و اسفراين بيشترين سطح زير كشت و توليد اين ميوه را به خود اختصاص داده اند.
مدير امور باغباني سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي گفت: ارقام سيب استان متنوع بوده كه برداشت آن در اين استان بسته به نوع رقم متفاوت است و ارقام زودرس شامل گلاب كهنز، عباسي دو رنگ در اواخر خرداد، ارقام ميان رس از قبيل شيخ اميري، سيب ترش و گران اسميت در اواسط تير و ارقام دير رس نظير لبناني زرد، قرمز، گالا، فوجي و برابرن كه اواخر شهريورماه برداشت مي شوند.
خراسان شمالي 344 هزار هكتار عرصه كشاورزي دارد كه سالانه بيش از دو ميليون و 500 هزار تن انواع محصول زراعي، باغي و دامي در آن توليد مي شود.
7186/3007/6042
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱
بجنورد- ايرنا- برداشت سيب از سطح سه هزار و 885 هكتار باغ هاي خراسان شمالي آغاز شده است كه پيش بيني مي شود حدود 70 هزار تن محصول برداشت شود.