افشین آخوندزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا اظهار داشت: در رتبهبندی سال ۲۰۱۸ میلادی، دانشگاه تهران مانند سال ۲۰۱۷ توانست با كسب رتبه در بازه 301 در جمع ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیرد.
مدیركل دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تهران با بیان اینكه شانگهای یكی از سه نظام معتبر رتبهبندی در سطح بینالمللی است، گفت: مصمم به جذب بیشتر دانشجویان خارجی هستیم.
وی افزود: هم اكنون یك هزار و 100 دانشجو از 48 كشور مختلف جهان در دانشگاه تهران حضور دارند و بر اساس سیاستگذاری های جدید به طور حتم این آمار در آینده افزایش پیدا خواهد كرد.
آخوندزاده تصریح كرد: كیفیت آموزش، كیفیت اعضای هیأت علمی، برونداد پژوهشی و عملكرد سرانه چهار معیار به كار برده شده در نظام رتبهبندی شانگ های است كه توسط 6 شاخص ارزیابی می شوند.
وی با اشاره به اینكه منابع گردآوری داده در این رتبهبندی شامل وبسایتهای جوایز نوبل، مدال فیلدز، پایگاههای اطلاعاتی و اطلاعات آماری دولتی است، اظهار داشت: اطلاعات پژوهشی دانشگاهها نیز از پایگاه استنادی ISI استخراج میشود.
مدیركل دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تهران گفت: بر اساس رتبهبندی منتشر شده در سال ۲۰۱۸ شانگهای كه یك هزار دانشگاه برتر جهان را پوشش میدهد؛ دانشگاه هاروارد، دانشگاه استنفورد و دانشگاه كمبریج به ترتیب رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دادهاند.
وی در ادامه افزود: دانشگاه صنعتی امیركبیر نیز توانست در سومین حضور خود در رتبهبندی شانگهای، جایگاهی در بازه ۴۰۱ در سال ۲۰۱۸ را كسب و جایگاه دوم كشوری را از آن خود كند.
آخوندزاده ادامه داد: همچنین از میان دانشگاههای ایرانی دارای رتبه زیر یك هزار؛ دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشكی تهران در بازه 501- 600 دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه تربیت مدرس در بازه 601-700 قرار دارند.
9187** 1200
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵
تهران - ایرنا - مدیركل دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تهران با بیان اینكه این مركز علمی در جدیدترین رتبهبندی شانگهای، به عنوان تنها دانشگاهی ایرانی، در بین ۴۰۰ دانشگاه برتر جهان شناخته شد؛ گفت: دانشگاه تهران یك مركز علمی ارزشمند برای فرصت های مطالعاتی دانشجویان خارجی است.